Online medlemsinddragelse op til årsmødet

http://wiki.alternativet.dk/images/6/60/Aarsmoede_nbcover.png

Kære Alternativist

Årsmødet er lige rundt om hjørnet. På lørdag, faktisk. Vi glæder os helt vildt. Ikke mindst til at opleve den energi, der helt sikker vil opstå, når omkring 650 alternativister er samlet under ét tag. Det bliver skønt, skørt og (meget) seriøst.

Hvis vi kunne ønske os én ting mere, ud over høj sol over Odense, så var det, at vi når at ramme de 10.000 medlemmer inden årsmødet. Vi er ikke langt fra.
Kender du en, der går med tankerne om, at melde sig ind, så er det nu, du kan prikke til ham, eller hende og spørge om det ikke var tid? Det ville være den bedste kickstarter på et årsmøde, der bliver fyldt med gode mennesker, vedtægter, snak om fremtiden og en masse energi.
Du finder medlemssiden her: Bliv Medlem // Alternativet

Men vi skriver også til dig, for at minde dig om, at allerede nu har du mulighed for at deltage i nogle af de snakke, som er i gang op til årsmødet. Vi håber, rigtig mange vil deltage, så vi får skabt en skøn og livgivende debat allerede nu. Du kan læse hvor og hvordan længere nede i dette nyhedsbrev.

Har du spørgsmål - og meget gerne også om andet end årsmødet - så sidder vi klar på Landssekretariatet til at svare. Ring endelig på 7179 1864, eller skriv til os på alternativet@alternativet.dk

Husk også at følg med på vores sociale medier på lørdag - vi livestreamer årsmødet på facebook. Og brug meget gerne #Åårsmøde16 som hashtag, hvis du deltager eller har lyst til at sende alle deltagerne en hilsen på dagen.

Kærlig hilsen
Landssekretariatet

http://wiki.alternativet.dk/images/a/a9/Lokalengagement_nbcover.png

Online medlemsinddragelse op til årsmødet

Hos Alternativet ønsker vi et holdsamfund. Dette ønsker vi også skal kendetegne vores interne valg, hvor det gerne skulle handle mere om, hvad vi kan gøre i fællesskab, end hvordan den enkelte kan sælge sig selv bedst muligt. Det gælder, når vi skal til at vælge kandidater til kommunalvalg, regionsvalg og folketingsvalg, når der skal vælges lokale bestyrelser, og selvfølgelig også i vores kommende valg af hovedbestyrelse, hvor vi gerne vil bruge tid på at reflektere over, hvordan vi skaber et godt hold, der kan være med til at løfte Alternativet igennem det næste år.

Reflektion tager tid. Især når man ønsker at høre mange stemmer og se sagen fra mange vinkler. Derfor starter vi sammen, allerede nu, med at bidrage til snakken om, hvordan vi får den bedste hovedbestyrelse. Vi håber, at alle I medlemmer vil være med til at give den kommende hovedbestyrelse det bedst mulige udgangspunkt ved at deltage på vores to online platforme: “Appgree” og “Dialog”.

Appgree

På Appgree, som er den app vi bruger til hurtig og nem medlemsinddragelse i Alternativet, kan du i den kommende uge svare på følgende spørgsmål og vurdere de svar som andre medlemmer er kommet med: (klik på linket for at gå direkte til spørgsmålet, eller brug den gratis mobil-app der hedder “Appgree4biz”)

Under årsmødet vil vi desuden benytte Appgree. Sørg derfor for at hente app’en inden på lørdag.
Har du brug for yderligere hjælp til at komme igang med Appgree så klik her.

Dialog

På Dialog, som er Alternativets online debat-forum til mere dybdegående samtaler, kan du her i ugen op til årsmødet deltage i dialogen om blandt andet følgende tre emner:

Spørge- og lyttetimer på Dialog.

Her bliver der mulighed for at chatte med en fra Landssekretariatet og/eller HB om årsmødet samt med medlemmer fra Vedtægtsudvalget om vedtægtsforslagene.
Det sker på onsdag d. 25. maj kl. 17.30 - 18.45.
Gå direkte til spørgetimen her.

Du kan også debattere vedtægter i den virkelige verden, når der er slyngestue fredag d. 27. maj i Fyns lokaler i Odense ang. vedtægter. Mere information derom findes i indkaldelsen, som er blevet sendt ud og som også kan findes på vores website.

Generel debat om alle emner, der stemmes om på årsmødet finder du også på Dialog under Årsmøde 2016.

###Flere spørger bedre: stil spørgsmål til statsministeren via Appgree
Når der ca. hver 14. dag er spørgetime i Folketinget har Lars Løkke for længst vænnet sig til, at det sidste af de tre spørgsmål fra Uffe kommer fra jer medlemmer. Spørgsmålet finder vi frem til via Appgree.
Har du lyst til at være med til beslutte, hvad vi skal spørge om i morgen, tirsdag så klik her.
For at høre hvad statsministeren svarer, skal du følge med på Alternativets Facebookside onsdag. Er du nysgerrig på, hvad han svarede sidst, der var spørgetime, hvor spørgsmålene handlede om klimakrisen, TTIP og kødforbrug kan du se en lille video her.


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
aktiv@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk