Ny info om valg af borgmester(det fulde program + ny afstemningsmulighed + skriftlige valggrundlag)

Kære medlemmer i Alternativet København.

Vi nærmer os med hastige skridt den demokratiske festdag på søndag, hvor I alle har muligheden for at vælge vores kommende Kultur- og Fritidsborgmester. I må som tidligere nævnt meget gerne tilmelde jer begivenheden her: https://alleos.alternativet.dk/events/view/2686.
Her er der også kommet mere info omkring programmet, bl.a. tidspunkter for valgtaler, afstemning mm. Som I kan se på programmet åbner vi for check in kl. 13.30, det officielle program starter kl 14.15, og vi lukker først check in, når afstemningen starter, nemlig kl. 16.00.

Vi har modtaget flere henvendelser fra medlemmer, som desværre ikke har mulighed for at komme på søndag. Vi har derfor valgt at holde åbent for afstemning om ny Kultur- og Fritidsborgmester på fredag kl. 14-18 på Alternativets Landssekretariat, på Åbenrå 33(i kælderen). Bestyrelsen vil sammen med ansatte i Landssekretariatet stå for dette.
Vi opfordre kun folk, som IKKE kan komme søndag til at benytte denne mulighed, da vi gerne ser så mange som muligt komme på søndag. Vi har gjort meget ud af arrangementet, og vil derfor gerne have så meget opbakning som muligt.

Hvis nogle medlemmer har nogle spørgsmål til vores borgmesterkandidater er I meget velkomne til at skrive dem til os. Imorgen kl. 20.00 vil der være en livestream med vores borgmesterkandidater på Alternativet Københavns Facebookside https://www.facebook.com/Alternativet.K/, hvor vi vil tage nogle af jeres spørgsmål op.

Vedhæftet er borgmesterkandidaternes skriftlige valggrundlag, hvor de svarer på nogle spørgsmål, som bl.a. er baseret på spørgsmål fra jer medlemmer.

Grønne hilsener
Bestyrelsen i Alternativet København.
Ps. Vi sender et nyhedsbrev igen på lørdag.
Kåre Traberg Smidt.pdf (181.5 KB)
Badar Shah.pdf (180.2 KB)
Franciska Rosenkilde.pdf (173.7 KB)