Årsmøde d. 7. januar – vigtig info og ansøgningsskabelon

Kære medlem

Julen og nytåret nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør både deadlinen for indsendelse af forslag (d. 24. december) og ligeledes deadlinen for at opstille som kandidat til den nye bestyrelse (d. 31. december kl. 8.00).

Overvejer du at stille op til bestyrelsen, har vi som noget nyt lavet en skabelon (se vedhæftede skabelon), som skal udfyldes og sendes til kbh@alternativet.dk, så medlemmerne nemmere kan få skabt sig et overblik over de kandidater der vælger at stille op.

Ansøgningsskabelon.docx (52.9 KB)

Derudover skal du til mødet forberede en præsentation på op til tre minutters varighed, hvor du kommer ind på din motivation, bestyrelsesrelevante kompetencer, og forhåbninger til hvad du og bestyrelsen skal udrette det kommende år, derefter vil der være mulighed for tre spørgsmål til den enkelte kandidat fra salen.

Vi har ligeledes vedhæftet en beskrivelse af, hvad det vil sige at sidde i bestyrelsen, som du kan læse, hvis du er i tvivl om, hvad det egentlig indebærer.
For at kunne stille op, skal man have været betalende medlem i mindst 14 dage før 7. januar 2018, og man skal have fem stillere, som alle er Å-medlemmer.

Hvad indebærer det at være medlem af Bestyrelsen for Alternativet København.pdf (61.5 KB)

Forslag, der sendes ind senest d. 24. december, skal ligeledes have fem stillere, som alle er Å-medlemmer.

Vi håber rigtig meget på at modtage en masse kompetente og erfarne ansøgere, så vi på årsmødet på demokratisk vis kan få kampvalg.

Med de nye, udvidede forpligtelser og ansvarsområder, der følger af at vi nu har seks BR-medlemmer og en borgmesterpost på Rådhuset, er det kun endnu mere vigtigt, at bestyrelsen bliver så kompetent og langtidsholdbar som overhovedet muligt og kommer til at bestå af personer med øje for fællesskabet og det store perspektiv.

Vigtige datoer:
d. 24. december: Frist for indsendelse af forslag til Årsmødet
d. 31. december kl. 8.00: Frist for indsendelse af opstilling til bestyrelsen
d. 7. januar: Årsmødet i Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 KBH S, check-in fra kl. 9.30

Læs mere om Årsmødet…

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul :christmas_tree:

De bedste hilsner :green_heart:
Bestyrelsen
Alternativet København