Nyhedsbrev | uge 23 | 2016


Her i sommervarmen kommer der lige et nyhedsbrev fra bestyrelsen i Alternativet Aalborg

Alternativets medlemstal, både på landsplan og i Aalborg kommune stiger. Sidste optælling viste ca. 10.400 medlemmer på landsplan og omkring 250 i vores lokalforening.


Siden sidst har vi afholdt:

Bestyrelsen har udarbejdet en forretningsorden for sit arbejde, den kan ses her Forretningsorden.pdf (53.7 KB)

På medlemsmødet den 12.5 udarbejdede og vedtog vi en arbejdsplan Arbejdsplan.pdf (203.9 KB) for Alternativet Aalborg frem mod kommunalvalget i 2017. Der er fokus på kommunalvalget, men der er selvfølgelig også plads til andre aktiviteter. Der er nedsat arbejdsgrupper, der afspejler organisationen i Aalborg kommune. Du finder en oversigt over grupperne her: slettet pga. persondatahensyn

Hver arbejdsgruppe har et eller flere bestyrelsesmedlemmer som tovholder og alle medlemmer, der har lyst til at fordybe sig i et eller flere af områderne må meget gerne melde sig. Skriv en mail, eller meld dig via vores Facebook-gruppe, Alternativet Aalborg!

Sidst, men ikke mindst, vil vi også gerne lave nogle sociale arrangementer, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende og hygge os, og som I kan se har vi lavet en arbejdsgruppe specielt til sociale aktiviteter.


Synlighed gennem aktivisme og deltagelse i konkrete initiativer, som kan støtte op om Alternativets politik er et af vores satsningsområder. Eksempelvis ved at deltage i Aalborg Bæredygtighedsfestival. Andre ideer og intiativer modtages gerne - tag endelig kontakt med Alternativet Aalborg, enten på mail eller via Facebook-gruppen Alternativet Aalborg!

På Alternativets årsmøde d. 28. maj var der to lokale repræsentanter afsted. Læs en kort opsummering af deres observationer her Referat årsmøde.pdf (46.5 KB)
.


Vi vil gerne benytte lejligheden til her at reklamere for Tema-tirsdagen 14. Juni hvor filmen “This Changes Everything” fra 2014 (dansk udgave: “Intet bliver som før”) bliver vist. Se eller gense den - hvis du så den på CPH DOX eller live-transmissionen hvor instruktøren og Uffe deltog. Facebook-eventet er her This changes everything.


Næste medlemsmøde er mandag d. 20.6 kl. 19:00 i lokalerne på Vesterbro 57, 9000 Aalborg Dagsorden medlemsmøde d. 20.6. Kl 19.00 .pdf (44.9 KB)

Vi glæder os til at se Jer!

Vi ønsker alle en dejlig, varm,energigivende og ALTERNATIV sommer!!!

Kærlig hilsen,
Din bestyrelse i Alternativet Aalborg