Nyhedsbrev - kom til Høstfesten i morgen og mød de to kandidater

nyhedsbrev

(Lokalforening Køge) #1

billede

Kære alle medlemmer i Køge,

Så er det i morgen at der er høstfest på Køge Torv fra kl. 10-15.

Vi glæder os og håber at se dig på torvet - og når du nu er der, så kom forbi Alternativets egen stand til en sludder :smile: og har du lyst til at bage en kage eller har du æbler i haven så tag gerne med til uddeling :wink:

  • vi er utrolig glade for det gode samarbejde vi har oparbejdet med de andre grønne partier i Køge og Handelsstandsforeningen om Høstfestens tilblivelse. Er særlig tak skal også lyde til vores medlem Ditlev Nissen var idemand og har været tovholder under hele processen - tak for det Ditlev!

Listen af tilmeldte boder og spændende talere er lang (hør f.eks. foredraget _Et liv med el-bil? af vores medlem Peter Kjær Hansen, mød Økolandsbyen Permatopia, KØFF, hør Perter Ålbæk tale, lyt til dejlig musik og meget mere)

Kl. ca 14.30 ankommer Den Grønne Stafet til Høstmarkedet for at overdrage stafetten til Køge. Den Grønne Stafet er en GRØN march der i løbet af syv dage er i færd med at tilbagelægge godt 180 km og gør stop i syv byer - og altså bla.a. i Køge. De startede i Maribo på Lolland den 27. september og afslutter i København den 3. oktober foran Christiansborg på Folketingets Åbningsdag. Målet med Den Grønne Stafet er at skabe fornyet fokus på lokale, nationale og internationale udfordringer og ikke mindst løsningsforslag, der kan fremme den grønne omstilling.

Du kan gå med f.eks. på mandag d. 2. kl. 8 fra Køge til Amager tilmelding her hvis du vil sætte den ene fod foran den anden og skabe bevægelse, opmærksomhed og fremme den folkelige bevidsthed. Alle ændringer starter med en bevægelse, at gøre noget aktivt i meningsfulde fællesskaber. F.eks. som at gå en tur og lytte til hinanden og dele viden og løsningsforslag. Der er ingen smagsdommeri og det er for alle og om alt indenfor paletten: natur-, miljø- og klimatemaer. se mere og følg med live her

Vores politikudvkling - se nu her

I sidste nyhedsmail lovede vi at vi snart var klar med vores politiske udspil og en kandidatfolder hvor kandidaterne og deres mærkesager præsenteres. Det er vi så nu - med god hjælp fra jer der har budt ind i processen med politikudvikling via spørgeskemaet, facebookgruppen og på vores udviklingsmøder.

FOLDEREN
forside.pdf (28.2 KB)
indhold.pdf (210.1 KB)

Pressemeddelsen med vores første POLITISKE UDMELDING
Pressemeddelelse kort version.docx (73.4 KB)
Pressemeddelelse Å sep 2017.docx (130.4 KB)

FACEBOOKSIDEN får nyt liv
Fremover vil vi ligge alle begivenheder, læserbreve, artikler mm. ind på vores facebookside, så har du ikke allerede liket den så gør det lige her https://www.facebook.com/AlternativetKoege/ og hjælp også meget gerne med at nå bredere ud ved at dele og like opslag på siden.

For overblikkets skyld har vi desuden udarbejdet en aktivitetskalender med de opgaver/events vi indtil videre er involveret i her i valgkampen. Her er alle de vælgermøder vi deltager i, aktiviter på tovet op- og nedtagning af valgplakater mm skrevet ind.

Kalender - kommende arrangementer i lokalkredsen

:seedling: 9. oktober : åbent bestyrelsesmøde : mandag kl. 18-20 : hos Margit

:seedling: 14. oktober : Å er på torvet og inviterer forbipasserende til at deltage i nye samtaleform: lørdag 11-13 : Køge torv

:seedling: 19. oktober : Ploitisk Salon - Å’s eget vælgermøde : torsdag kl. 19-21 : Det Grønne Hus Link til begivenheden på facebook og her Publikation flyer politisk salon.pdf (586.1 KB)

:seedling: 21. oktober : Å er på torvet og promovere genbruget: Reparations bod på torvet. Vrep (reparerer bla mobiler) og Kasouga (reparerer og opfrisker tøj) : lørdag kl. 10-15 : Køge Torv

:seedling: 28. oktober : Valgplakater hænges op : lørdag kl. 12-?

Har du spørgsmål eller ideer kan du skrive på vores Facebook side eller kontakte bestyrelsens forkvinde Cecilie på tlf. 22 32 35 39 eller finde os på AlleOS

Sensommerhilsner fra lokalforeningen - håber vi ses på torvet i morgen :kissing_heart::guitar::balloon::green_heart::corn: