God sommer og meget andet

Kære Alternativister i Lyngby-Taarbæk

Sommeren - eller i hvert fald regntiden er over os, og bestyrelsen er så småt gået på sommerferie, men inden vi går helt på ferie skal i selvfølgelig have en invitation til vores kommende POLA. Find invitationen her: POLA invitation

Vi nåede også et sidste bestyrelsesmøde, hvor vi fik vedtaget en arbejdsplan frem mod kommunalvalget 2017.

Den er nu lagt op på Dialog og I finder den her: Arbejdsplan

Første trin i arbejdsplanen er at få nedsat nogle research grupper inden for de forskellige politiske områder. Disse grupper har som opgave at indsamle viden fra Alternativet, kommunen og andre aktører på området. Indtil videre har vi fået opstartere på følgende grupper:

Hvis du har lyst til at deltage i arbejdet så kontakt de ansvarlige på ovenstående mails.

Det er selvfølgelig langt fra dækkende for alle de spændende emner vi gerne vil tage op! Så hvis du har lyst til at opstarte din egen researchgruppe, og gerne vil have vores hjælp til at komme i gang, så kontakt os på lyngby.taarbaek@alternativet.dk

Udover det, kom der selvfølgelig nogle tiltag vi som bestyrelse vil arbejde for, men vi har desværre ikke folk nok i bestyrelsen til at dække det hele.
Vi håber du har lyst til at læse arbejdsplanen og melde ind hvis der er noget du har lyst til at arbejde for - så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig i gang.

Har du en kommunalpolitiker i maven?
Vi håber der går et par stykker derude som har lyst til at snuse til hvad det vil sige at sidde i kommunalbestyrelsen. Til august åbner vi nemlig op for at man kan melde sig som aspirant, så både du og vi kan lære hinanden bedre at kende. Det vil også give dig mulighed for at blive klogere på hvad livet som medlem af kommunalbestyrelsen indebærer. Så brug ferien til at overveje det, og så sender vi flere detaljer på den anden side.

Glade sommerhilsner
Mette Bjerg Mortensen
Forperson for lokalforeningen.