Invitation til POLA om Grøn udvikling i Lyngby-Taarbæk

Kære medlemmer

Lørdag d. 20 august har vi besluttet at afholde Lyngby-Taarbæks første POLA (Politisk Laboratorium).

POLAens titel bliver “Grøn udvikling i Lyngby-Taarbæk”. Vi ønsker med denne POLA at inspirere hinanden med gode ideer til hvordan Lyngby-Taarbæk kan blive et grønnere område som er mere bæredygtigt. Vi vil fokusere på emnerne

  • Resource management
  • Natur
  • Byudvikling
  • Klima

Vi håber på at se mange af jer fra alle de forskellige områder i Lyngby-Taarbæk, og vi glæder os til at hører dine ideer til hvordan du ser dit område udvikle sig i en grønnere retning. Ingen ideer eller forslag er for små eller store, bare kom med hvad du har, også selv om du bare er nysgerrig.

De ideer og forslag der kommer på banen vil danne grobund for den grønne udvikling som vi alle vil samarbejde om at få gennemført i kommunen. En del af POLAen vil derfor også gå ud på at bestemme hvordan vi gør det. Det kan for eksempel være ved at skabe dialog i Det Grønne Område, lave aktioner eller events, eller ved at stille konkrete forslag til kommunen.

POLAen kommer til at foregå i Frivillighuset på Rustenborgvej 2A, Kgs. Lyngby fra kl. 11 til 15. Der vil blive serveret lidt mad og drikke undervejs.

Hvis du vil have mad er det derfor vigtigt du tilmelder dig på dette link.

Prisen for mad er mellem 20-50 kr. alt efter hvad du har råd til.

Du vil modtage dagsorden og nærmere oplæg når vi kommer tættere på dagen.

Kærlig Hilsen Alternativet i Lyngby-Taarbæk