Vi gjorde det – næsten!

Vi fik 782 stemmer og det er en fremgang på 782. I nat manglede vi kun 15 stemmer for at få et mandat og vi satte et spinkelt håb til fintællingen. Den er nu færdig og gav os godt nok et par stemmer mere men gav endnu flere til de forkerte af de andre. Så nu er det 61 stemmer, vi mangler.

Ved eftertanke er det vist meget godt, at vi ikke havde de 15 i nat og troede at vi var inde, lavede konstitueringsaftaler og hele pivegøjet og så i dag ved fintællingen havde fået besked om, at vi ikke var inde alligevel. DET havde godt nok været en nedtur.

Det er jo lidt ærgerligt at vi ikke fik de sidste 61 og vi kan godt begynde at punke os selv for ikke lige at have taget en dag mere på gågaden, lavet et kaffemøde mere, uddelt bolsjer og kysset babyer. Eller punke København og Christiansborg for de møghistorier, der har fyldt aviserne i de seneste uger. Men det hjælper ikke rigtigt. Lad os i stedet glæde os over, at vi har plantet håb, over de 782 stemmer og over at vi får en ny borgmester som vi er gode venner med og som har en politik, der ligger ikke så langt fra dele af vores.

De næste 4 år har vi ingen stemme i beslutningerne i byrådet, men det betyder ikke, at vi ikke kan arbejde på den forandring af samfundet, der er så nødvendig. Vi kan stadig udarbejde forslag til dem og ikke mindst gøre noget selv ude i den der virkelighed. Vi kan også involvere os i landspolitikken og være klar til det folketingsvalg, der kommer indenfor de næste 1½ år. Der er nok at tage fat i og sammen kan vi rykke.

Søndag d. 26/11 kl. 15-17 – eller så længe indenfor det tidsrum, som du nu har tid og lyst til. Boblevand, kaffe og fejring af en fremgang på 100 %. Cafeen på Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje. Indgang fra gårdspladsen. Plakat holdene medbringer de plakater, som de har pillet ned inden da. Hvis nogen plakathold ikke kan komme, så ring mig og lav aftale for hvornår I kan komme med dem. Tlf 60600700

Onsdag d. 13/12 kl. 19-21:30. Først et kort, åbent bestyrelsesmøde og derefter julehygge. Hos Jamina, Hesselbjergvej 36, Rågeleje. Tilmelding pr sms til Jamina tlf 51232226. Dagsorden vedlagt.

Åbent bestyrelsesmøde 13. december 2017.docx (43.5 KB)