Vedtægter til afstemning ved årsmødet den 25 maj 2023

Kære alle

Som vi tidligere har meldt ud, skal vi have ændret vores lokale vedtægter, så de passer med landsforeningens minimumsvedtægter. Derfor holder vi et ekstraordinært årsmøde for lokalforeningen Alternativet Hørsholm-Fredensborg.

Torsdag den 25. maj 2023 kl. 19.30 på Humlebæk Bibliotek.

Alle er meget velkomne.

Vedlagt et dokument, som vi gennemgår på mødet. Teksten er de nugældende minimums-vedtægter med kommentarer der viser, hvor disse afviger fra de eksisterende vedtægter.

De nuværende vedtægter er fra 2016, så der er behov for en del ændringer. Mange er blot smårettelser, men der er også mere principielle ting, som vi er nødt til at ændre. Det vil vi drøfte nærmere på mødet.

Bemærk at du nok må åbne eller downloade/gemme dokumentet for at kunne se kommentarerne.

Tilmeld dig til årsmødet den 25. maj ved at svare på denne mail eller skriv til sidsel.dyekjaer@gmail.com

På mødet vil vi også fortælle om vores planer om at tage rundt på sommermarkeder i vores to kommuner og dele vores superfine nye folder ud. Vi vil meget gerne have ekstra hjælp til dette, så giv lyd hvis du tror du kunne have mulighed for at tage med på medlemshvervning en kvart-, en halv- eller en hel dag.

Vi regner med at have en loppe-stand på Fredensborg smukkest den 17. juni i Jernbanegade. Det kunne være hyggeligt hvis du vil komme forbi og/eller hjælpe med i standen. Skriv gerne tilbage, hvis du har tid et par timer.

Skriv også gerne, hvis du kender til et godt sommermarked, hvor vi kan dele foldere ud.

Vi glæder os til se jer

mvh Bestyrelsen / Sidsel Dyekjær

Kommuneforeningers_minimumsvedtaegter_maj_2022 vis ændringer.docx (62.7 KB)