Valgplakater, brunch mm

Hej Alternativister i Gribskov

Valg til både folketing og europa parlament nærmer sig. Vi kender ikke datoen for folketingsvalget endnu men vi kan regne ud, at plakaterne sandsynligvis og senest skal op lørdag d. 4. maj.

Plakatruterne er klar til din tilmelding. Du kan se plakatruterne her

De er meget overkommelige. Den længste kommer til at tage højst 3 timer, tror jeg. De mindste er næsten for små hvis ikke man tager flere af dem. Du melder dig til at tage en eller flere ved at maile til gribskov@alternativet.dk og skrive hvilke(n) du helst vil have.

Et plakatteam består minimum af en ansvarlig, der selv sørger for 1 bil, 1 stige og 1 saks. Men helst med 1-2 hjælpere. Så går tingene lidt hurtigere og er lidt sjovere. Hjælpere kan godt være den ansvarliges store børn, familie eller lignende. Tag også gerne en smartphone med så du kan tage et par fotos og poste på de sociale medier med hashtag #StemGrønnest

Vi starter lørdagen med en brunch i Græsted kl 9:30. Møllegården 29, selskabslokalerne i kælderen. Parkering ved Meny. Vi fylder plakater i bilerne og kører ud, så vi er klar til at starte kl. 12. Hvis du tager en plakatrute men ikke kan deltage i brunchen, så skal vi lige aftale nærmere om hvornår og hvor du får fat i plakaterne. Ellers regner vi en tilmelding til en rute som en tilmelding til brunchen også og derfor vil vi gerne høre hvis du har hjælpere med i bilen og hvor mange.

Risiko: ja, der er risiko for at Løkke tager fusen på os og udskriver folketingsvalg til afholdelse tidligere. Hvis han giver os mindre end 4 lørdages frist, så skal plakaterne bare op her og nu. I så fald træffer vi nogle hurtige beslutninger om hvor og hvordan vi får spredt plakaterne ud og om vi gennemfører brunchen alligevel. Det hører du nærmere om hvis det bliver aktuelt.

Valgkamp i øvrigt:

Hjemme fra sofaen. Hvis du ikke allerede er med i storkredsens facebook gruppe her, så meld dig til. Der kommer jævnligt opslag, som du måske vil like, kommentere eller endog dele på din egen tidslinje. Jo mere aktivitet, jo bedre.

Trænger du til at komme lidt op af sofaen? Så log in på alternativet.dk, klik på dit foto og vælg min storkreds. Ude til venstre er der nu en liste over events og du er hjertens velkommen til at deltage.

Er du arrangør: Så husk at oprette dit event på alternativet.dk så de andre kan følge med i hvor og hvornår det sner. Lav også et facebook event fordi dem på alleos, kan kun læses af medlemmer. Facebook events kan deles i storkredsens gruppe og, med lidt hjælp fra dem i sofaerne, blive spredt til rigtigt mange.

Dette valg tegner til at blive det grønneste nogensinde, men der er stadig brug for din hjælp til at sikre, at det ikke kun bliver pynte-grønt.

KH
Thorbjørn

Vedlagt får du lige referat fra årsmødet 20/3 og fra konstituerende bestyrelsesmøde 3/4.
Referat af åbent bestyrelsesmøde 3. april 2019.docx (46.6 KB)
Referat af årsmøde 2019.pdf (283.9 KB)