Værksætterydelse

Forslagets tekst

Vi vil oprette en iværksætterydelse målrettet innovativt landbrug, både når det gælder landbrugets produkter, men også landbrugets rolle i samfundet. Med lovgivning og tilskud skal vi fremme lokal forarbejdning af landbrugets råvarer. Vi vil fremme produktion af økologiske kvalitetsvarer markedsført som ”dansk økologi”.

Hvordan forslaget er udarbejdet

Landbrugs-POLA I København d. 10. april 2016 og LandbrugsPOLA i Århus, d. 8. maj. 2016.

Forslagsstillere

 1. Morten Krohn
 2. Bina Aylen Seff
 3. Birte Skov Larsen
 4. Fanny Broholm
 5. Franciska Rosenkilde
 6. Helene Hagel
 7. merete kristine medina meincke
 8. Mogens Buch-Hansen
 9. Niels Poul Dreyer
 10. Søren Frederik Hansen
 11. Søren Grene

Status på forslaget

Status: Politisk Katalog

Dette forslag er i det politiske katalog og under løbende validering. Alle medlemmer kan angive deres holdning til forslaget.

Du kan støtte eller stemme om forslaget på AlleOs

Det har vel ikke decideret noget med landbrug at gøre. Hvis vi kommer igennem med basisydelse, er et mindre landbrug en af mange muligheder for beskæftigelse.

Jeg mener heller ikke det hører med her - i hvert fald ikke kun her. Kan dette og andre punkter som ikke har decideret noget med landbrug at gøre, sammenfattes som et punkt vedr. andre aspekter af landbrugspolitikekn?

Forslaget søger lige nu opbakning fra i alt 50 medlemmer.Hvis det får opbakning indenfor tidsfristen, så kommer det i det politiske katalog til løbende validering af alle medlemmer.

Dette forslag er i det politiske katalog og under løbende validering. Alle medlemmer kan angive deres holdning til forslaget.