Understøttelse af nye dyrkningsmetoder

Forslagets tekst

Vi vil understøtte udviklingen og udbredelse af nye innovative dyrkningsmetoder og -systemer. Hydroponisk og akvaponisk dyrkning er allerede i gang i USA, Canada og Holland, som man kan drage nytte af. Vertikale haver, taghaver, byhaver, er også eksempler med potentiale. Vi skal understøtte udvikling af smart automatisering specielt i grøntsagsdyrkning, for at lette en overgang til selvforsyning af vegetabilsk kost.

Hvordan forslaget er udarbejdet

Landbrugs-POLA I København d. 10. april 2016 og LandbrugsPOLA i Århus, d. 8. maj. 2016.

Forslagsstillere

 1. Morten Krohn
 2. Bina Aylen Seff
 3. Birte Skov Larsen
 4. Fanny Broholm
 5. Franciska Rosenkilde
 6. Helene Hagel
 7. merete kristine medina meincke
 8. Mogens Buch-Hansen
 9. Niels Poul Dreyer
 10. Søren Frederik Hansen
 11. Søren Grene

Status på forslaget

Status: Politisk Katalog

Dette forslag er i det politiske katalog og under løbende validering. Alle medlemmer kan angive deres holdning til forslaget.

Du kan støtte eller stemme om forslaget på AlleOs

Hvad forstå her, skal begreberne ikke forklares, måske i en ordforklaring et eller andet sted, jeg ved at man kan google det men det er altid en god i ide at gøre det nemt for læseren.

1 Synes om

Er det ikke enklere kort og godt at skrive, at vi vil støtte dyrkningsmetoder, som fremmer økologisk bæredygtig fremstilling af mad?

Enig med Birgit og Niels. Men derudover synes jeg vi I første omgang skal fokusere på eksisterende systemer - de er allerede undersøgte og derfor lettere og hurtigere at implementere.

Forslaget søger lige nu opbakning fra i alt 50 medlemmer.Hvis det får opbakning indenfor tidsfristen, så kommer det i det politiske katalog til løbende validering af alle medlemmer.

Dette forslag er i det politiske katalog og under løbende validering. Alle medlemmer kan angive deres holdning til forslaget.