Tak for et fantastisk landsmøde

Omkring 400 alternativister mødte op i Dokken i Odense fyldt med grønne håb og klar til at debattere, danse og dele gode erfaringer fra de hjemlige lokalforeninger med hinanden. Dagen bød blandt andet på behandling af vedtægtsforslag, politiske forslag og meget mere. Det kan du læse mere om i referatet her.

På landsmødet blev også valgt en ny hovedbestyrelse:

 • Nilas Bay-Foged, København (Forperson)
 • Jesper Arp Rasmussen, København
 • Tina Brixen, Sydjylland
 • Gitte Menaka Hansen, København
 • Mathilde Hougaard Boesen, København
 • Erik Nielsen, Nordsjælland
 • Tatjana Stenvad, Vestjylland
 • Jesper Callesen, Københavns Omegn
 • Tobias Mark Jørgensen, Fyn
 • Casper Emil Koeller, København (Suppleant)
 • Poul Brandrup, København (Suppleant)
 • Peter Van Hauen, Nordjylland (Suppleant)
 • Eva Böcher Lassen, Nordsjælland (Suppleant - ikke på billedet)

Desuden har hovedbestyrelsen konstitueret sig og har også en lille sommerhilsen til jer her, hvor I også kan læse om konstitueringen. (Du skal være logget ind på Dialog som medlem.)

Du kan se vedtagelser fra landsmødet her.

Du kan se hele referatet fra landsmødet her.

Tusind tak til alle jer, der deltog, og vi håber, at se endnu flere af jer til næste år.


Hele den sidste uge har vi over hele landet testet kærlighedsformen af i forbindelse med Alles Folkemøde, så vi kan være helt sikre på, at vi er klar med den rette dosis af kærlighed, Hi5’s og politik, når kommunalvalget står for døren til november. Alles Folkemøde startede med et Hi5-event d. 31. maj, hvor vi i flere byer stod på gaden med Hi5’s og morgenkaffe til alle de mange mennesker på vej til skole og arbejde. Det var en stor, stor succes, og vi fik skabt god opmærksomhed om Alternativet.

Vi opfordrer derfor til, at I overvejer at lægge nogle Hi5-events i kalenderen i løbet af året, så I kan få pudset kærlighedsformen (yderligere) af.

Del gerne opslagene vedrørende Alles Folkemøde fra Altivistens og Alternativets facebooksider, og tjek #AllesFolkemøde på Facebook, Twitter og Instagram for at få endnu flere nyheder fra Alles Folkemøde.

Tag med på Den Alternative Sommerhøjskole

Det bliver i år fra d. 10/7 til d. 15/7 og kommer igen til at foregå på Midtjysk Efterskole.
Det bliver seks dage fyldt med foredrag, oplæg og workshops, alt sammen krydret med hygge, sjov og dejlige mennesker i alle aldre.

Årets tema er fællesskaber. Det vil både komme til udtryk i sommerhøjskolens praksis og i udvalget af workshops. Vi vil derfor sammen udforske emnet på alle leder og kanter i løbet af de seks dage.
Der er endnu ikke et fastlagt program, men man kan på “Den Alternative Sommerhøjskole”-facebookgruppe løbende følge med i planlægningen. Det endelige program vil blive lagt ud, når det er klar og folk der evt. har købt billet før det endelige program, vil få det tilsendt. Du kan også finde mere information inde på Facebook-eventet her.

Hvis du vil være med i år, kan du købe din billet her.

Der er flere billettyper, så husk at læs beskrivelsen.

Har du flere spørgsmål, kan du kontakte Josefine Lykkegaard på
josefine.k.lykkegaard@gmail.com eller 27639311

Kærlig hilsen
Landssekretariatet

P.S. Vi har opdateret vores partiprogram med al den nye politik vi har vedtaget siden sidst. Du kan finde det opdaterede partiprogram her.


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
aktiv@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk