Landsmødet & Alles Folkemøde

Her i forsommeren prøvede vi både noget for første gang og for tredje gang.

ALLES FOLKEMØDE
Som noget helt nyt afholdte vi Alles Folkemøde rundt i hele landet, hvor kandidater og altivister afholdte alverdens ‘grønne’ events. Det har været enormt inspirerende at se hvad I har fundet på til at engagere borgere lokalt og fortælle om Alternativets politiske visioner.

Stor applaus til alle jer! <3

LANDSMØDET 2017
For tredje gang afholdte vi Landsmøde i Dok5000 i Odense, hvor 350 medlemmer, gæster og journalister var samlet.

Tusind TAK for dette års Landsmøde - to gode dage, hvor vi fik afrundet et langt år fyldt med organisationsarbejde, men hvor vi også fik kigget fremad mod valget i november, det internationale samarbejde og tilmed afholdt et politisk laboratorium om borgerløn og ‘tillid til mennesker’.

Dertil fik vi ændret på vores landsvedtægter nok en gang, så de passer bedre til alt det, vi gerne vil. Og så vi vi valgt en hovedbestyrelse med 7 gengangere og 6 nye medlemmer.

I hovedbestyrelsen har vi afholdt opstarts-seminar sidste weekend, hvor vi har konstitueret os med Erik Nielsen som kasserer og Tina Brixen & Mathilde Hougaard Boesen som næstforpersoner. Dertil har vi fordelt interne opgaver omkring møder, kommunikation, råd & udvalg med flere - man kan læse mere i referatet på wiki (link).

Kærlig hilsen

Nilas Bay-Foged
Forperson, hovedbestyrelsen

Fra venstre: Eva, Peter, Poul, Hanne Linblad (faciliterer samtale om ledelse), Casper, Tina, Jesper C, Tobias, Mathilde, Tina, Gitte, Jesper A og Erik. Foto: Nilas

2 Synes om