Spørgsmål til Mette Hvordan vil Du som børnenes væbner hjælpe klima og biodiversitet i 2020?

Fortsætter debatten fra Hvad vil du spørge statsministeren om?:

Jeg vil spørge om hvordan Statsministeren ser på demokratikrisen, og hvilke tiltag hun kunne ønske at iværksætte til at løse den. mvh Lene Ezzaaf

2 Synes om

Emnet er Afskaffelse af gensidig forsørgelse .
Hvordan kan det være at førtids og folkepensionister skal trækkes af deres pension, hvis de har en partner der arbejder, som forsøger at tjene lidt ekstra som kompensation for manglende indkomst. Det sammen er hvis pensionisten modtager forsikring imod sygdom eller erstatning. Pengene bliver trukket direkte af pensionistens i forvejen lave indkomst ? Mange får ikke pension i december hvis partneren har haft overarbejde.
Der skal være samråd om emnet torsdag D. 27/2, derfor vil det være rart at høre om Statsministeren vil være lige så interesserede i at hjælpe pensionister som børnene !

2 Synes om

I 60-70 protesterede, vi mod A-kraft, og som et af få lande lykkedes det at stoppe det!

I dag ligger der 2 A-kraftværker i ruiner til fare for befolkningen i tusinder af år fremover!

Der blev godkendt sprøjtemidler som iflg. videnskaben (betalt af industrien) ikke var til fare for miljøet, og ville nedbrydes inden det nåede grundvandet-

I dag begynder vi så at betale regningen, - rester af sprøjtemidlerne findes i vores i drikkevandet og vi kan se frem til at skulle betale for at rense vores drikkevand!

Vi er så nået frem til at teleindustrien og deres eksperter siger at 2-3-4-og 5 G ikke er skadeligt, og regeringen giver grønt lys til udrulning og rådfører sig kun med et par exeperter (som er betalt af teleindustrien),og på trods af at advarsler fra forskere verden over, lytter regeringen kun til teleindustrien. uden at lytte til eller informere befolkningen, uden at tage hensyn til at diverse vedtagne konventioner overtrædes, uden at EU`s forsigtighedprincip bliver taget i brug

Vil ministeren tage forholdsregler til at beskytte befolkningen, som allerede med de nuværende systemer udviser sygdoms tegn og belaster sundhedsvæsenet, ved at lytte til den forskning der allerede findes og sætte gang i uvildig forskning?

Forsker Sianette Kwee som arbejdede på Århus universitet, advarede allerede omkring 2010 mod de skader der kan ske ved brug af wi fi, men fik mundkurv på.

Venlig hilsen

Arne Møller Andersen