Referat fra Ekstraordinært Årsmøde

Kære alle

Da der ikke er en fungerende bestyrelse i Alternativet Lolland-Falster, så havde bestyrelsen for Alternativet Storkreds Sjælland indkaldt til Ekstraordinært årsmøde i Alternativet Lolland-Falster.
Det ekstraordnære årsmøde skulle undersøge, om der var mulighed for at videreføre foreningen, og hvis ikke der kunne findes det, så danne beslutningsgrundlag for at nedlægge foreningen.

Mødet blev indkaldt, men der var ingen medlemmer af Lolland-Falster der deltog.
Det blev besluttet at man under alle omstændigheder ville udskrive en valghandling om, hvorvidt foreningen skulle nedlægges.
Da ingen svarede på afstemningen blev det konstateret, at der ikke var noget grundlag for at videreføre foreningen. Det blev derfor besluttet at nedlægge Alternativet Lolland-Falster og overføre foreningens midler til landsorganisationen, således som kommuneforeningens vedtægter § 19, stk. 2 foreskriver.
Samtidigt blev Lene Ezzaaf fra storkredsens bestyrelse udpeget som kommuneansvarlig for Guldborgsund og Lolland kommuner.

Det officielle referat fra det ekstraordinære årsmøde kan findes her

referat af ekstraordinært årsmøde i lokalforening LF.docx (15.4 KB)

Resultatet af afstemningen om hvorvidt foreningen skulle nedlægges findes her;

og

Det sidste kræver nok en forklaring.
Alternativet Lolland-Falster bestod af kommunerne Guldborgsund og Lolland.
Da afstemningen skulle oprettes, så kunne der ikke oprettes en afstemning for kommuneforeningen samlet, så i stedet blev der oprettet en afstemning for hver af de kommuner der er en del af Alternativet Lolland-Falster.
Derfor 2 afstemninger.

Dette betyder altså, at der ikke længere er en kommuneforening Alternativet Lolland-Falster, og at man i Guldborgsund og Lolland kommuner fremover kan rette henvendelse til Lene Ezzaaf vedrørende aktiviteter eller andet i de 2 kommuner.