På torsdag er der vælgermøde for dig der har bæredygtighed tæt på hjertet

Untitled

Kære alle medlemmer i Køge,

Dette er blot en lille reminder om vores første selv-arrangerede vælgermøde i Køge Å - den Politiske Salon på torsdag d. 19. oktober kl. 19-21 i Det Grønne Hus.

Heldigvis har rigtig mange politikere fra de andre partier sagt ja til tidbuddet om at komme og snakke politik og bæredygtige visioner på en ny måde. Vi håber også meget på at se dig :blush:

Til den politiske salon vil du få lejlighed til at komme i dialog med andre borgere og politikere om din og deres visioner for den gode hverdag i Køge i 2030. Samtidig vil du få mulighed for at høre Å’s to kandidater vil præsentere vores bud på en 2030 vision. Vi runder aftenen af med dialog omkring hvordan vi kan samarbejde partierne og borgerne imellem fremadrettet. Midtvejs vil der være lidt mundgodt i form af kage, the og kaffe.

Kommer du kan du lade os og andre vide det, ved at klikke ‘deltager’ på begivenheden på facebook. Hvis du har lyst til at invitere nogen du kender med så kan du dele begivenheden eller downloade vores flyer for arrangementet Publikation flyer politisk salon.pdf (586.1 KB)

Kalender - kommende arrangementer i lokalkredsen

:seedling: 21. oktober : Å er på torvet og promovere genbruget: Reparations bod på torvet. Vrep (reparerer bla mobiler) og Kasouga (reparerer og opfrisker tøj) : lørdag kl. 10-15 : Køge Torv Link til begivenheden på facebook

:seedling: 28. oktober : Valgplakater hænges op : lørdag kl. 12-? og sandsynligvis også i de efterfølgende dage. Tovholder er Mickal Andersen tlf. 24 61 53 57

:seedling: 11. november: Å er på torvet: lørdag kl. ca. 10-15

:seedling: 18. november: Å er på torvet: lørdag kl. ca. 10-15

Link til den fulde aktivitetsoversigt med alle vælgermøder osv.

Har du spørgsmål eller ideer kan du skrive på vores Facebook side eller kontakte bestyrelsens forkvinde Cecilie på tlf. 22 32 35 39

Grønne hilsner fra lokalforeningen - vi ses og fortsat god efterårsferie hvis du har den slags :kissing_heart::green_heart:
600px-Symboler_enkeltvis-03