Online-medlemsmøde for Alternativet i Køge onsdag den 29. april 2020 kl. 20:00

Kære medlem af Alternativet i Køge

Som I nok har kunnet læse i medierne har Alternativet været ud i en turbolent tid siden nytår. Meget er forandret i Alternativet, men meget er også fortsat det samme. Det gælder i særdeleshed her i Alternativet i Køge.

Som lokal partiforening tæller vi i skrivende stund 26 medlemmer. Du er én af dem! Vi er rigtig glade for den (økonomiske) støtte, I alle viser Alternativet måned efter måned. Men som forening vil vi i sagens natur rigtig gerne i endnu tættere dialog med jer alle. Hvis I vel at mærke har lyst :slight_smile:

Fra bestyrelsens side vil vi gerne invitere til et ganske uformelt og uforpligtende medlemsmøde onsdag den 29. april kl. 20:00-21:00. På mødet vil vi fortælle lidt om, hvad der rører sig i partiet nu - både på Christiansborg, i storkreds Sjælland og lokalt i Køge. Vi vil også fortælle lidt om de foreløbige tanker for processen frem mod kommunalvalget i november 2021. Og mon ikke, at vi også lige kommer omkring, hvordan den aktuelle COVID-19 situation har påvirket og påvirker os alle i denne tid, og hvad I ellers måtte have på hjertet …

Mødet afholdes som et onlinemøde via dette link - https://meet.google.com/taa-zjhr-fiv. Medbring selv egen kaffe/te …

Vi håber, at I har lyst til at hilse på os i bestyrelsen og andre alternativister her i Køge.

Med venlig hilsen

Peter Kjær Hansen
Forperson for Alternativet i Køge
Tlf. 2090 7779