Nyt fra Politisk Forum Østjylland

Kære østjyske alternativist.

Her kommer et kort nyhedsbrev fra Helle, Juma og Sarah, Politisk Forums repræsentanter i Østjylland, med en opfordring om at deltage i den digitale høringsrunde for Visionen for dyrevelfærd.

For en uges tid siden skrev Christian Poll ud til alle medlemmer i Alternativet om hjælp til at finde ud af, hvad vi i Å mener ift. Enhedslisten forslag om forbud for minkavl i Danmark. Forslaget skulle til afstemning i folketingssalen og Alternativets folketingsgruppe havde delte holdninger til forslaget.

Tak til alle jer, der deltog i afstemningen! Det hjalp Christian til at vide, hvad vi som parti skulle stemme.

En af grundende til, at Christian valgte at sende spørgsmålet ud til afstemning bland alle medlemmer er, at vi i Alternativet endnu ikke har færdigudviklet vores fælles vision for dyrevelfærd. Den vision er nemlig ude til høring blandt jer medlemmer netop i disse uger og kan læses her. (Den tager ca. fem min at læse)

Hvis du har lyst til at bidrage med din kommentar til, hvad der kunne gøre visionsteksten endnu bedre, før den sendes til endelig godkendelse i Politisk Forum, så er det nu, du skal være med. Flere ved mere, ved I nok…

Fristen for at komme med bidrag er fredag d. 1. marts.

Du kan enten selv gå ind på Dialog og skrive dit bidrag ind i kommentarfeltet under selve visionen.

Eller du kan sende din høringskommentar til sarah.thomsen@alternativet.dk, så lægger hun dit bidrag ind på Dialog for dig.

Vi håber rigtig meget, at du har lyst til at bidrage til politikudviklingen i Alternativet på denne måde. Skriv endelig til Sarah, hvis du har spørgsmål omkring dette.

Bedste, grønne hilsner

Helle Virum, Juma Kruse og Sarah Roued Thomsen