Nyhedsbrev

Årets sidste hilsen fra Alternativet i Varde :green_heart:

Hej alle sammen :smiley:

Her på falderebet af 2018, har vi fra bestyrelsen lige et par ting vi lige vil sige…

Næste lokale arrangement: Vi havde oprindeligt lagt i planen, at vi skulle holde en nytårskur i starten af januar, men i anledningen af det snarlige folketingsvalg, er vi blevet tilbudt at låne nogle kandidater til et arrangement i januar – det kan vi da ikke sige nej til :wink:
Vi har derfor valgt at gøre begge dele på en gang, og holder en nytårskur med præsentation af 4 af de 9 folketingskandidater fra region syd. Læs mere om arrangementet på Begivenhed på AlleOs eller på Begivenhed på Facebook - Det er den 15. januar og det bliver garanteret hyggeligt :green_heart:

Den første debat i Varde: Tirsdag d. 22. januar stiller Karin Rohr Genz op til en debat arrangeret af ProVarde. Debatten foregår på rådhuset og værten er Clemet Kjersgaard. Det er ikke nemt at stå i en sådan debat, men det bliver meget lettere, hvis man kan se og mærke opbakning fra publikum… Kommer du…?? Læs om arrangementet her: Artikel i JV

Til sidst en lille opfordring: Lige om lidt, bliver folketingsvalget skudt i gang og Alternativet skal jo gerne brage igennem til næste valg :star_struck:
Vi skulle gerne have skabt noget synlighed i vores kommune med både aktiviteter og plakater, og vi (bestyrelsen) kan ikke klare opgaven alene :anguished: Så hvis der skulle være et par stykker i blandt jer, der kan afse lidt tid til at hjælpe med valgkampsaktiviteter, vil vi rigtig gerne høre fra jer. :green_heart:

Det var ordene for i år… Så nu er der kun tilbage, at ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår…
Vi siger farvel til 2018 og så forbereder vi os på 2019 - nu skal det være, nu har vi muligheden, nu skal der ske noget… 2019 skal være året hvor vi ændrede kursen og gjorde noget…!!
Så i stedet for håb og ønsker for 2019, en opfordring herfra til at tage skæbnen i hånden og sørge for, at det bliver det bedste år nogensinde :heart_eyes:

Kærlig hilsen bestyrelsen i lokalafdeling Varde :green_heart:
v/ Tina Blaabjerg Poulsen