Nyhedsbrev (November 2018)

Kære fynske Alternativister

Her kommer lidt nyt om, hvad der rører sig på Fyn i øjeblikket.

Landssekretariatet afholder som forberedelse til det kommende folketingsvalg to workshops den 5. december klokken 17.00 - 21.30:

Workshop A: “Engagement og Kommunikation”

Lokation : Emilievej 29, 5000 Odense C

Workshoppen er primært tiltænkt kampagneledere og kampagneteams, men alle frivillige medlemmer er meget velkomne.

Workshop B: “Kandidattræning og pressehåndtering”

Lokation: Alternativets lokaler, Nørregade 71, 5000 Odense C

Workshoppen er primært for kandidater, deres kampagneteams og centrale personer fra storkreds- og lokalforeningsbestyrelser.

Tilmelding til de to workshops foregår enten via Facebook-begivenheden på Alternativet Fyn Debatforum eller på mobilnummer: 60469620 (Tilmelding senest mandag den 3/12)

Nyt fra de fynske FV-kandidater

Den 4. november mødtes kandidater, kampagnefolk og medlemmer af Storkredsen til et vigtigt arbejdsmøde. Her blev det fynske valgprogram udfærdiget. Det undergår lige nu sidste redigering, inden det sendes i trykken og er klar til at blive delt ud på gader, stræder og til valgmøder, når valgkampen sætter ind.

Så snart det foreligger, skal I nok få det tilsendt.

Er I ellers nysgerrige på, hvad vores dygtige kandidater har deres grønne fingre i, så kan I læse op på dem på deres FB-profiler her - eller måske invitere dem til et kaffemøde, et aktivistisk indslag eller jeres næste bestyrelsesmøde.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1055560706

Den 1. november var der bestyrelsesmøde i Storkreds Fyn. På vores “turne´” rundt på Fyn var vi nået til Odense. Vi havde indbudt Lokalforening, Odense til at fortælle, hvad der rører sig i deres kommune lige nu. Du kan læse referatet fra mødet her:

På torsdag, den 29. november klokken 19 afholdes næste møde. Denne gang mødes vi hos Line Gessø, Nordskovvej 4, Gestelev, 5750 Ringe.

Alle er velkomne.

Med venlig hilsen

Storkredsbestyrelsen Fyn