Nyhedsbrev - invitation til grøn samtalemiddag, mærkesagsudvikling mm

Hej kære medlemmer,

Her kommer en mail mere fra din lokalforening. Det er en lille oversigt over de aktiviteter du har mulighed for at deltage i her i løbet af det næste stykke tid.

Allerede næste lørdag d. 1. april holder vi samtalemiddag(e) kl. 18.30 hos Cecilie og måske hos Ditlev (alt efter hvor mange der tilmelder sig). Det er oprettet en begivenhed på facebook, og du kan også tilmelde dig på en mail til koege@alternativet.dk. Det vi skal er at hygge, spise en middag og samtale ud fra en menu der både går på at lære hinanden at kende, samtidig med at vi bliver klogere på hvordan vi kan omstille dagliglivet, lokalsamfundet og kommunen i en bæredygtig retning :four_leaf_clover: børn er velkomne!

Onsdag den 5. april kl. 15.00 i Det Grønne Hus er der også mulighed for at komme og hygge lidt med ligesindede, idet vi syer det store grønne Å som vi gik i gang med for snart længe siden færdigt denne dag. I det hele taget kan vi godt bruge sådan lidt Å ´pynt´ til arrangementeter, aktivisme og lign. - så er du kreativ og har en ide til hvordan man kan lave et fint Å ud af grene eller noget helt andet så kom ændelig d. 5. Du er også velkommen hvis du ikke er kreativ, men bare gerne vil nyde en kop kaffe og få en snak :grinning: Tilmælding ej nødvendig.

Lørdag den 8. april kl. 10.30 til 12.30 skal vi så på torvet og møde borgerne og snakke bæredygtig omstilling, og særligt fremtiden for Det Grønne Hus. Vi vil gerne lave lidt positiv ‘larm’ for huset som Køges bidrag til at nå de 17 Verdensmål i 2013 ved at være en bred platform for initiativer både på det grønne, det sociale og det økonomiske område så har du en ide til hvordan så kom frit frem! Jo flere vi er - jo mere ‘larm’ kan vi lave.

Lørdag d. 8. april kl. 14-17 i Det Grønne Hus skal vi også prøve en metode der efterhånden med succes har været afprøvet i mange lokalforeninger - Vi skal spille visionsspil og på den baggrund udvælge mærkesager!
Visionsspillet er et dialogværktøj og meningen med spillet er dialog, afklaring og handling. Emnet er vores kommune og underemnerne er de områder, der gør lokalsamfund stærke og levedygtige. Dialogen handler om spørgsmålene: “Hvor står vi nu?” og “Hvor vil vi hen?” Derfor er det vigtigt at DU kommer, for vi har brug for netop DIN viden om hvordan du oplever kommunen. Jo flere vi er jo tættere kan vi komme på et solidt grundlag for at udvælge mærkesagerne. Meld dig gerne til på koege@alternativet.dk så vi ved hvor mange spilleplader vi skal forberede.

Sidst men ikke mindst så er det, som mailen vi sendte i lørdags også meddelte d. 7. maj kl. 11-16 i Det Grønne Hus, vi holder ordinær Generalforsamling og opstillingsmøde til Kommunalvalget. Vil du stille op til bestyrelse eller som byrådskandidat så husk at deadline for at sende opstillingsgrundlag er d. 9 april. Se mere i mailen fra i lørdags.

De bedste hilsner og håber vi ses
Bestyrelsen