Nyhedsbrev fra Køge Å - valgkompen står for døren!

Kære medlemmer i Køge,

Valgkampen står for døren og hvis vi skal komme i byrådet og skabe et bedre Køge så har vi brug for at du kommer på banen på den ene eller anden måde. Her kommer derfor et nyhedsbrev indeholdende en lille meningsmåling. Vi vil nemlig meget gerne høre din mening om hvilke emner du synes det er vigtigst for dig og for Køge - og dermed også dit bud på hvilke områder det er vigtigst at vi har fokus på i Valgkampen og i det hele taget i de næste 4 år.

Desuden rummer nyhedsbrevet en invitation til medlemsaften d. 15. august og som sædvanligt en kalender med oversigt over de kommende arrangementer i lokalkredsen.

Et lille spørgeskema om hvad der er vigtigst for dig.

Hjælp os med at at finde ud af hvad der er vigtigst for dig at sætte fokus på her i Køge og kom evt. med dine konkrete forslag til lokalpolitiske mærkesager.

Det tager mindre end 5 minutter, hvis ikke du skriver alt for lange romaner i fritekstfelterne.

Undersøgelsen er IKKE anonym, da vi er interesserede i at kunne kontakte dig og høre mere om din mærkesag.

Link til Spørgeskemaet

Invitation til medlemsaften d. 15. august kl. 18.30-21

Du inviteres hermed til en hyggelig og inspirerende medlemsaften. Hvor arrangementet finder sted har vi endnu ikke helt på plads så det vil du modtage en mail om snarest.

Derimod har vi nogenlunde aftenes indhold på plads. Først vil bestyrelsens og kandidaterne fortæller om mulige mærkesager for Køge kommune. Derefter skal vi se en kort film om det finske skolesystem, spille dialogspil og snakke om den kommende valgkampagne.

Hvis vi skal lykkes med at lave alletiders Køge kommune har vi brug for dig og dine meninger, ideer, tanker og forslag.

PS: Vi serverer frugt og kage og dine børn er velkomne.

Kalender - kommende arrangementer i lokalkredsen

:seedling: 15. august : medlemsaften : tirsdag kl. 18.30-21 : STED MELDES UD PER MAIL SNAREST

:seedling: 20. august : arbejdsdag : søndag kl. 10-17 vi laver fælles udspil til politik og lægger vores kampagnestrategi : STED: Borup bibliotek mødelokalet (skriv gerne til koege@alternativet.dk hvis du kommer - så kan vi arrangere noget samkørsel)

:seedling: 29. august : åbent bestyrelsesmøde : tirsdag kl. 18-20 på Tunøvej 13

:seedling: 19. september : åbent bestyrelsesmøde : tirsdag kl. 18-20

:seedling: 1. oktober : Høstmarked : Køge Å arrangerer høstmarked på torvet sammen med Det Grønne Køge og Handelsstandsforeningen. Her kan du se invitationen til virksomheder. Høstmarked_v3.pdf (230.8 KB)

Har du spørgsmål eller ideer kan du finde vores åbne Facebook side, kontakte bestyrelsens forkvinde Cecilie på tlf. 22 32 35 39 eller finde os på AlleOs

Håber vi ses til medlemsaftenen om et par uger :kissing_heart: