Nyhedsbrev fra Køge Å - så har vi to kandidater på valg til November!

Kære medlemmer i Køge,

Håber at I nyder sommeren. Meget er sket i foreningen siden sidst vi gav lyd fra os og nu står valgkampen snart for døren. Her kommer derfor et nyhedsbrev fra din lokalkreds indeholdende:

  1. En status efter Årsmødet og Opstillingsmødet i Maj. En kort introduktion til hvem vi har på valg og lidt om vores indgåelse af valgforbund.

  2. En kalender med en oversigt over kommende arrangementer i lokalkredsen.

Lokal status efter Årsmødet og opstillingsmøde i Maj samt vores indgåelse af valgforbund

Alternativet stiller indtil videre med to kandidater i Køge Kommune, når der skal være kommunalvalg til november. Det blev besluttet på årsmødet i Maj.

Kandidaterne er Mickal P.N. Andersen og Per Kjøller Jensen. Som det står i vedtægterne opstilles de sideordnet og derfor som et team og uden spidskandidat.

Mickal P.N. Andersen er 58 år og uddannet som glasmester, pædagog, samt alternativ behandler i massage, TFT & kropsterapi. Han et pt. ledig og i praktik i Det Grønne Hus. Han er desuden beboerformand i Ellemarken i Køge. Per Kjøller Jensen er 53 år og EDB programmør. Han bor i Borup.

Hvis du har en kandidat i maven er det dog ikke for sent. Henvend dig så holder vi et ekstra opstillingsmøde.

Der blev desuden valgt en ny bestyrelse, som udgøres af forperson Cecilie Mejlstrup, næstforperson Mickal Andersen, kasserer Margit Sleby, bestyrelsesmedlem Kathrine Høgh Pedersen og bestyrelsesmedlem Annette Ikast. Jesper la Cour blev valgt som suppleant.

Lokalforeningen er gået i valgforbund med S, Ø og B. Vores valg er faldet på denne brede alliance fordi det ligger dybt i vores dna, at vi gerne vil samarbejde bredt, der hvor vi kan blive enige om noget, der går i det rigtige retning. Med i vores overvejelser var også tanken om at bygge videre på de gode relationer som vi, selvom vi er nyt parti her i Køge, allerede har opbygget med S, Ø og B omkring initiativer til at gøre Køge Kommune mere grøn og bæredygtig. Valgforbundet er udelukkende et teknisk valgforbund - dvs. at vi ikke har indgået nogle politiske bindinger, og altså handler det primært om at vi undgår stemmespild til November.

Sponsorer søges

Vi har i lokalforeningen et meget beskedent budget og det er desværre ikke omkostningsfrit at lave valgkampagne (vi har blandt andet snakket om muligheden for at være synlige i lokalbusserne og selvfølgelig i lygtepælene). Derfor - kender du nogen der måske vil sponsorere os - eller har du mod på at sætte en crowdfunding eller lignende i gang så kontakt meget gerne vores kasserer Margit på tlf. 60 94 09 93.

Kalender - kommende arrangementer i lokalkredsen

:seedling:15. august : medlemsaften : tirsdag kl. 18.30-21 (invitation følger)

:seedling: 20. august : arbejdsdag : søndag kl. 10-17 vi laver fælles udspil til politik og lægger vores kampagnestrategi

:seedling: 29. august : åbent bestyrelsesmøde : tirsdag kl. 18-20 på Tunøvej 13

:seedling: 19. september : åbent bestyrelsesmøde : tirsdag kl. 18-20

:seedling: 1. oktober : Høstmarked - Køge Å arrangerer på torvet sammen med Det Grønne Køge og Handelsstandsforeningen. Her kan du se invitationen til virksomheder. Høstmarked_v3.pdf (230.8 KB)

Har du spørgsmål eller ideer kan du finde vores åbne Facebook side, kontakte bestyrelsens forkvinde Cecilie på tlf. 22 32 35 39 eller finde os på AlleOs

Håber vi ses :kissing_heart:

:swimmer: :circus_tent: :sunflower: :green_heart: