Nyhedsbrev fra Alternativet Holstebro

Hej alle,

Så er det igen tid til en opdatering fra Alternativet Holstebros bestyrelse.
Først og fremmest vil jeg gerne sige velkommen til alle de nye medlemmer der er kommet til det seneste stykke tid.
I er altid velkommen til at tage fat i et bestyrelsesmedlem hvis i har nogle spørgsmål, eller sende en mail her på denne email.

Facebook gruppe
I Alternativet Holstebro har vi en facebook gruppe som vi har et håb om at vi kan gøre til et samlingspunkt i forhold til planlægning af sociale events og til generelle informationer på tværs af lokalforeningen.

Alternativet Holstebro Facebook

Arrangementer
Vi har for nylig afholdt et arrangement på Rådhuskælderen i samarbejde med Alternativet Lemvig/Struer.
Det var en god aften hvor vores lokale folketingsmedlem René Gade deltog, hvor i vi sammen havde en god dialog om hvad der foregår lokalt og hvor René også gav et rigtig godt indblik i dagligdagen på borgen.

I bestyrelsen har vi besluttet at vi søndag d. 15. Januar afholder et medlemsarrangement hvor vi gerne vil invitere jer alle til at komme så vi kan møde hinanden på tværs af vores lokalforening, der vil også være mulighed for at møde vores kandidat aspiranter. Nærmere information med tidspunkt og dagens indhold vil komme snarest.

Kommunalvalg 2017
I forbindelse med kommunalvalget er vi så småt ved at lægge en slagplan for hvordan vi vil gribe KV17 an.
Derfor vil vi rigtig gerne bede jer om at skrive en mail tilbage på denne mail, med hvilke politiske områder i som medlemmer føler er vigtigst at vi tager fat i her lokalt. Alt, stort som småt har interesse. Vores job bestyrelsen inklusiv vores kandidater er at repræsentere vores medlemmer bedst muligt, derfor er alt input mere end velkomment.
I forlængelse af dette vil vi også gerne at i til medlemsmødet i januar tager det med hvis i har fået nogle idéer nogle emner der lægger jer nært her i kommunen.

Bestyrelsesmøde
Vi afholdte i går d. 30.11. åbent bestyrelsesmøde hvor vi blandt andet begyndte at tage de første skridt imod kommunalvalget. Jeg vedlægger referat så i har mulighed for at se alt vi har gennemgået.
Alle vores bestyrelsesmøder er åbne møder, så hvis i bare melder jeres ankomst så kan i altid deltage i vores møder.
Referat d. 30.11.16.docx (16.2 KB)

De bedste hilsner på vegne af bestyrelsen,
Jonas Kastbjerg Gaba.