Nyhedsbrev - Flere Ved Mere om transport allerede nu på søndag

NYHEDSBREV NOVEMBER 2018

Kære Alternativist i Horsens

Vigtige datoer

Søndag d. 18.11. kl. 19 formøde til GRO mødet om transport (Biblioteket i Horsens)

Torsdag d. 13.12. kl. 19 - hvad gør vi lokalt under Valgkampen? (Biblioteket i Horsens)

Januar 2019 - årsmøde i Lokalforening Horsens, valg af bestyrelse (Separat indkaldelse kommer særskilt)

GRO - Vil du give dit besyv med og give Morten Degnebolig medvind på cykelstien i GRO?

Søndag d. 18.11.2018 kl. 19.00

Biblioteket i Horsens

mødes alle, der har lyst til at give deres indspark til GRO mødet d. 20.11.2018.

Temaet for mødet er TRANSPORT i Horsens Kommune og det er jo et emne, der berører os alle.

Måske tænker du: GRO ?? Hvad er det??

Og svaret er, at Alternativets medlemskab i GRO er resultatet af kommunevalget i 2017. Som bekendt fik vi ikke en plads i byrådet, men vores valgresultat betød, at vi fik en plads i Grøn Ressource og Omstilling (GRO) - Horsens Grønne Tænketank.

GRO er dannet med det formål at give kommunen ambitiøse indspark til de grønne dagsordener og turde udfordre tingenes tilstand.

Morten Degnebolig er vores repræsentant, som gør sit bedste for at gøre Horsens ambitiøst meget grønnere gennem debatten og beslutningerne i GRO.

Vi kan komme med alle vores visionære og praksisnære problematikker og ideer, og på ægte Flere Ved Mere-facon være med til at præge debatten i GRO ved at forsyne Morten med vores vinkler og indspark.

Der kommer flere møder i GRO, og hver gang holder vi et Flere Ved Mere møde, hvor medlemmer og på sigt borgere inviteres med til at drøfte problematikkerne. Vi skal nok invitere i bedre tid næste gang! Vi forsøgte at sende invitationen ud for lang tid siden, men var ramt af IT problemer.

VALGKAMP TIL FOLKETINGET - hvordan bakker vi op?

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 13.12.2018 kl. 19.00. Da mødes vi på Biblioteket i Horsens og drøfter forberedelse af folketingsvalgkamp. Efter vores lokale Josephine Fock har valgt ikke at genopstille, er Torsten Geil, der er MF og ordfører for sociale forhold, blevet valgt som spidskandidat i Storkreds Østjylland. Der er 10 andre folketingskandidater i Storkredsen, og mange andre frivillige.

På mødet d. 13.12. ser vi hinanden i øjnene her i Horsens, og taler om hvad vi kan gøre lokalt under valgkampen, som vi jo ved kommer inden sommerferien 2019.

ÅRSMØDE I LOKALFORENING HORSENS - valg af bestyrelse

I januar 2019 holdes årsmøde i Lokalforening Horsens. Flere af bestyrelsens medlemmer er trådt ud af bestyrelsen, og der skal vælges en ny bestyrelse. Der skal muligvis også behandles vedtægtsændringsforslag. Årsmødet indkaldes separat inden for kort tid.

Vi glæder os til at se jer hen over vinteren og første gang forhåbentlig allerede nu på søndag kl. 19. på Biblioteket i Horsens.

Grønne hilsener

Linda Baagø (næstforperson i bestyrelsen) og Astrid Carl (Å græsrod)