Nyhedsbrev December 2018

Kære medlemmer

Der er gang i aktiviteterne både lokalt i Horsens, i Østjyllands Storkreds og på landsplan. Frem med kalenderen og sæt krydser :slight_smile:

Onsdag d. 16. januar 2019 Årsmøde kl. 19.00 i mødelokalet på Horsens bibliotek. Indkaldelsen bliver også sendt ud med mail, så hold øje med indbakken.

Torsdag d. 13. december … er du inviteret til Århus, Østjyllands storkreds med Torsten Gejl i spidsen, varmer op under alle medlemmer og interesserede, med Kickstart af valgkampagnen. Find mere information på facebook og i kalenderen.
Skriv/ring gerne til Linda Baagø om du vil med, så vi eventuelt kan køre sammen mobil 25882995 eller send en besked her på Alleos

Torsdag d. 20. december … er der virkelig brug for dig, der har lyst at være aktiv.

Vi holder Climate Christmas på Søndergade i Horsens ud for det gamle rådhus. Her sætter vi en bod op og forærer ting væk for at sætte fokus på overforbrug/bæredygtigt forbrug.

I løbet af dagen for vi besøg af stærke østjyske folketingskandidater, kom og hils på dem.
Climate Cristmas er oprettet som en begivenhed på facebook, hjælp gerne med at dele.

Hvad kan du hjælpe med ?

Ring/skriv og fortæl hvilke opgaver nedefor, du vil hjælpe med, til Linda Baagø, Climate Christmas koordinator :wink: 25882995 eller skriv på Alleos.

 1. Kl. 13.00 Masser af ting skal hentes/bringes og sættes på plads, så vi får en hyggelig bod. Vi har bil og trailer til rådighed allerede, men kan godt bruge endnu en bil/bilist. Mødestedet er Silkeborgvej 1A kl. 13.

 2. Kl. 13.45 Opsætning af boden på Søndergade ved det gamle rådhus. Der skal laves borde, hænges tøj på stativ, lægges ting/tøj frem på borde. Pyntes op med lyskæde og skilte m.m.

 3. Kom forbi med en termokande kaffe/the og nogen kopper, til dem der småfryser i boden.

 4. Vild med bagedysten? Pynt f.eks. nogle økologiske kiks/kager ( de har nogle gode i Rema) med et grønt glasur Å og tag dem med til at dele ud.

 5. Kom forbi med familie/venner og hils på dine østjyske folketingskandidater. Der dukker 3-4 stykker op i løbet af eftermiddagen. De leverer svar på dine spørgsmål/ lytter til dine synspunkter og deler foldere ud med Alternativets politik

 6. Kan du sy ? Vil det ikke se fint ud med grønne nissehuer ? Vi kan lave en lille workshop hos Linda i løbet af måneden. Der er maskiner til rådighed. Kig i gemmerne efter noget grønt stof.

 7. Kom og stå med os i boden

 8. Kom med ting til boden, som du vil forære væk.

 9. Kom og find en gratis ting til dig selv eller en gave til en du holder af

 10. Har du nogle lækre æbler fra efterårets høst, du vil forære

 11. Kl. 18.30 Hjælp med at tage boden ned og pakke sammen. Her er der igen virkelig brug for dig og din bil.

Håber du er blevet inspireret, til at være aktiv og har fået lyst til at deltage med det, der passer dig bedst. Flere kan mere.

Glædelig klima jul, Alternativet Horsens