Nyhedsbrev | august | Nordjylland

Nyhedsbrev | medlemmer af Alternativet Nordjylland

Ferietiden er ved at være forbi, og vi har netop taget hul på et forrygende spændende og travlt efterår, hvor det længe ventede kommunal- og regionsvalg får fuldt fokus.

Medlemmer, kandidater og bestyrelsesmedlemmer i hele Nordjylland – det er nu, vi skal samle os og i fællesskab lave de fedeste valgkampagner og aktivisme i hele storkredsen.

Uanset hvad, hvor meget eller hvor lidt du ved om politik, så er der brug for alle gode kræfter, og du inviteres til at møde op og tage del i vores møder og arrangementer rundt omkring.
Dem kan du læse mere om herunder.

Bedste Grønne hilsner
Storkredsbestyrelsen

kv17ladosskabedetsammen

Opstillings- og stormøde 10. september

VI VIL SÅ GERNE SE DIG!

Den 10. september afholder vi opstillings- og stormøde for hele Nordjylland. I den forbindelse er der mulighed for at stille op til flere poster. Både de interne fora Politisk Forum og Ombudsrådet og til Regionsrådsvalget og til kommunalvalget, hvis du bor i Brønderslev eller Vesthimmerland kommuner.

Derudover er der også mulighed for at stille op som folketingskandidat. Til orientering har Bent Holdt Jørgensen, Hjørring, trukket sit kandidatur som folketingskandidat, og er hermed ikke længere en del af det nordjyske kandidatfelt.

Se evt. mere om de forskellige poster og alt det formelle i den mail, der blev sendt ud den 27. juni - se den her -
eller skriv til nadia.flyvholm@alternativet.dk for at høre mere.

For alle poster gælder det, at du skal sende et opstillingsgrundlag til nadia.flyvholm@alternativet.dk senest søndag den 13. august.

Efter opstillingsmødet vil vi stille skarpt på forberedelserne på kommunal- og regionsrådsvalget ved at give inspiration til kampagnearbejdet og ved at få Alternativets værdier og debatdogmer ind under huden på os alle sammen.
Det endelige program udsendes i slutningen af august.

Udflugt til Klima planeten i Århus.

Vi arrangerer på lørdag den 12. august en fælles tur til Århus for Alternativets medlemmer i Nordjylland og også gerne andre interesserede.
Vi håber, det vil kunne give inspiration til debatter og aktioner i det Nordjyske.

Forestillingen kører kun indtil den 13. August, så derfor er det sidste chance nu. Forestillingen koster 75,- kr., og vi arrangerer fælles transport i private biler fra Aalborg. Kom glad!

Tilmelding snarest til Elena 24986784 eller Knud 23281103.
Se på Facebook


Politiske laboratorier i Storkredsen

Aalborg | Politisk laboratorium om frivillighed og foreningsliv i kommunen.
Mandag den 21. august afholder Alternativet Aalborg et politisk laboratorium om frivillighed og foreningsliv i kommunen. Fokus vil være på at formulere både en overordnet vision og konkrete forslag. Alle - såvel medlemmer som ikke-medlemmer - er velkomne.
Se mere på Facebook

Skørping | En ny vision om velfærdsarbejdspladserne i kommuner og regioner.
Tirsdag den 29. august afholdes der politisk laboratorium i Skørping.


Åbent partilokale i Aalborg

Hver torsdag kl. 13 - 17 holder vi åbent i vores partilokale på Vesterbro 57, 9000 Aalborg.
Du er velkommen til at kigge ind til en snak og en kop kaffe eller te - eller bare hænge ud i fred og ro.
Undtaget er helligdage.