Nyhedsbrev - Alternativet København

Kære medlem

I løbet af 2016 og 2017 har mange af jer, medlemmer af Alternativet i København, været involveret i udviklingen af vores politiske visioner og forslag. Desuden har borgere og fagfolk ligeledes bidraget via større eller mindre politiske laboratorier. Det har været en lærerig og interessant proces for os alle. Resultatet er en række politiske forslag.

Nu har du så mulighed for at hjælpe med at kvalificere forslagene – tjek linket: KV17 politisk program - Idékatalog som alle medlemmer kan kommentere på

Du kan ligeledes møde op i vores partilokaler den 30. og 31. maj - kl. 17.00 – 19.00 (begge dage), hvor du kan deltage i en politisk workshop og give feedback på de fremsatte forslag.

Vi håber, du har lyst til at præge og udvikle de foreløbige politiske forslag eller endda komme med helt nye af slagsen.


Kampagneleder for KV17-fælleskampagne

Bestyrelsen er glade for, at Jon Oppfeldt-Jackson har sagt ja til at være kampagneleder for KV17-fælleskampagne i København.

Sammen med bestyrelsen, kandidaterne, bydelsforeningerne og ikke mindst så mange af Å’s medlemmer i København som overhovedet muligt, bliver det Jons opgave at stå for koordineringen og gennemførelsen af alle de ti-tusinde praktiske elementer i kommunalvalgskampagnen frem til den 21. november. I forbindelse med udpegelsen siger Jon til bestyrelsen:

”Det er virkelig en stor ære, og også ærefrygtindgydende at få ansvaret for den opgave, men jeg glæder mig også helt ud i fingrene til at komme i gang.”

Allerede nu på tirsdag d. 23. maj holder vi det første praktiske koordineringsmøde om Hi5-aktivisme (High Five). Mødet kommer til at løbe af stablen i Åbenrå kl. 17.00. Hi5-eventen bliver startskuddet på Alles Folkemøde i København men også for resten af kampagnen.
Der er en masse, du som medlem kan være med til de kommende måneder, vi skal ud i gaden, og løse konkrete, praktiske opgaver, lige fra at bage boller, og male skilte, til at uddele æbler og store smil. Det håber vi, I vil hjælpe med - allerede fra på tirsdag.

Jon er sammen med bestyrelsen ved at sætte det hold af kernefrivillige, som skal udgøre rygraden i kampagnen. Hvis du er interesseret så skriv enten til Jon på kv17.kbh@alternativet.dk eller ring på 61658404. Du kan også skrive til bestyrelsen på kbh@alternativet.dk

Lidt om Jon

  • Jon arbejder til dagligt med politisk betjening, puljemiddeladministration og borgerinddragelse i Københavns Kommune, i sekretariatet for Valby Lokaludvalg.
  • Tidligere ansat i Dansk Flygtningehjælp til at etablere frivillige integrationsindsatser i København og til at rekruttere og støtte de frivillige.
  • Initiativtager til og medstifter af Dansk Flygtningehjælp Ungdom - DFUNK
  • Har tidligere siddet 6 år i lokaludvalg på Nørrebro, heraf to år som næstformand. Fungerede som kampagneleder for Carolina Maier under FV15.
  • Uddannet cand. scient. pol. 2010. Har også læst på RUC og på Leiden Uni - Holland

Vigtige datoer i denne mail


Grønne hilsner :green_heart:

Bestyrelsen,
Alternativet København.