Ny bestyrelse i Storkreds Fyn

Kære medlemmmer på Fyn

Efter et veloverstået årsmøde har jeres nye bestyrelse konstitueret sig, og med Line Seiding og Hanne Høfsen som hhv forperson og kasserer vil vi samlet gå i gang med opgaven, der venter. Referatet kan du se her: Alternativet årsmøde 2021 referat.pdf (54.7 KB)

Vi har besluttet i første omgang at prioritere lokalforeningernes arbejde rigtigt højt i dette valgår og vil derfor hurtigt forsøge at få et overblik over de samlede aktiviteter her på Fyn, så vi på bedste måde kan støtte op og forhåbentlig også igangsætte nye tiltag.

Derfor vil vi - her og nu - gerne høre fra jer, både fra foreningerne, men også fra medlemmer i områder, hvor der ikke længere er en fungerende forening

Hvordan har I det ? - er der noget vi kan hjælpe med ??

Udover gode råd møder vi ikke alene og gerne op med telte, plakater, gode tilskud m.m. men også med tæt kontakt til både hovedbestyrelse og politikere, der rykker ud til jeres evt arrangementer, så snart det er muligt igen. (evt online nu)

SÅ - sæt igang :wink: Hvad kunne være spændende og vigtigt for jer ?

Vi tænker, at det kan være afgørende at handle NU hvis vi skal sikre repræsentation ved valgene til regioner og byråd i november - og at resultatet der vil få stor indflydelse på et efterfølgende folketingsvalg.

Lad os høre hvad du tænker

Mange hilsner

Alternativet, Storkreds Fyn

Bente Kjær

Hanne Høfsen

Tine Busk

Erik Stent

Line Seiding

Ingvard Hansen

1 Like