Nedsat moms på frugt og grønt

Forslagets tekst

Vi vil nedsætte momsen til 12 procent på alle vegetabilske fødevarer som frugt, grønt, nødder, bønner som er den laveste sats danske varer i overensstemmelse med EU’s 6. momsdirektiv kan nedsættes til.

Hvordan forslaget er udarbejdet

Landbrugs-POLA I København d. 10. april 2016 og LandbrugsPOLA i Århus, d. 8. maj. 2016.

Forslagsstillere

 1. Morten Krohn
 2. Bina Aylen Seff
 3. Birte Skov Larsen
 4. Fanny Broholm
 5. Franciska Rosenkilde
 6. Helene Hagel
 7. merete kristine medina meincke
 8. Mogens Buch-Hansen
 9. Niels Poul Dreyer
 10. Søren Frederik Hansen
 11. Søren Grene

Status på forslaget

Status: Politisk Katalog

Dette forslag er i det politiske katalog og under løbende validering. Alle medlemmer kan angive deres holdning til forslaget.

Du kan støtte eller stemme om forslaget på AlleOs

Sådan helt lavpraktisk… hvem skal så passe boderne på de markeder? Vel ikke landmanden, der har nok at gøre med at dyrke afgrøderne og passe dyrene? Meget sødt forslag, men de fleste mindre landbrug har simpelthen ikke timerne til både at stå på markeder og at passe landbruget, og det vil koste en helt del at have personale på til den slags.

Jeg synes det er et super forslag - selvfølgelig kan det lade sig gøre at tage på marked 1-2 gange om ugen, især hvis der, som vi ønsker, kommer flere mennesker i landbruget. I andre lande feks. i frankrig undrer man sig over at vi laver gårdbutikker i stedet for at landmanden kommer på marked - det er lidt “omvendt”.

Forslaget søger lige nu opbakning fra i alt 50 medlemmer.Hvis det får opbakning indenfor tidsfristen, så kommer det i det politiske katalog til løbende validering af alle medlemmer.

Dette forslag er i det politiske katalog og under løbende validering. Alle medlemmer kan angive deres holdning til forslaget.

Helt enig, jeg bakker klart op om dette forslag.
Nedsæt moms og skatter på sunde varer - og sæt højere skatter på usunde varer, og produkter som Roundup.