Make the party

I de kommende par måneder skal der fuld skrue på. Det er nu, alle skal give en større eller mindre hånd så vi kan kommer i gang med den grønne omstilling, med det involverende demokrati, med samarbejde og dialog. Kloden kalder og vi lytter. Vi har ikke 4 år til en bytter.

Vi vedlægger vores kampagne oplæg. Hvad syntes du om det? Er der noget af det, som du kunne have lyst at arbejde med på? Har du gode ideer til andre ting? Kan du give en hånd når vi kommer til at hænge plakater op og tage dem ned igen?

Vi begynder nu at ringe alle op fra en ende af. Vi skal have gang i nogle kaffe-møder og sådan et kunne du måske huse? Eller er der noget andet, du kan byde ind med? Vi når næppe at ringe alle op lige med det samme, men du kunne jo også selv melde ind? Skriv til Gribskov@alternativet.dk. Eller skriv på facebook Redirecting... Du må også meget gerne møde op til opstillingsmødet i Græsted om 2 uger.

Vi har haft et princip om ikke at sende mails til medlemmerne mere end 1 gang om måneden. Men i den kommende tid er det vigtigt at holde dig løbende informeret om hvad der sker, så der kommer vi til at maile dig lidt oftere.

20/9. Supplerende opstillingsmøde i BLIK, Græsted bibliotek. Kl. 19:30-21:30
Dagsorden:

  1. Valg af ordstyrer og referent.
  2. Valg af opstillingsform. Partiliste eller sideordnet. Kort fremlæggelse af forskellen og et par eksempler ved Thorbjørn. Ved første valg af kandidater tilbage i foråret var det givet at Alternativet altid har sideordnet opstilling, evt. med en spidskandidat, der favoriseres og skrives øverst. Det blev ændret på landsmødet så vi nu, undtagelsesvis, kan vælge partiliste i stedet. Skal vi benytte os af det?
  3. Supplerende valg af kandidater. Maud Margrethe Pedersen og Peter Rude. Deres præsentationer er vedlagt.
  4. Såfremt vi under punkt 2 valgte partiliste, skal vi nu lave afstemning, der placerer kandidaterne på listen. Hvis vi valgte at fortsætte med sideordnet udgår dette punkt.
  5. Underskrifter på opstillingslisten. Hvor mange mon vi kan få med det samme?
  6. Hvad har vi hver især gang i af kaffe-møder, store Å’r mm?
  7. Evt.

Kommende arrangementer:
11/10. Åbent bestyrelsesmøde. Kl. 19:00-21:30. I Gilleleje hvis muligt.
28/10. Kl. 9. Brunch og uddeling af plakater til ophængning. Vi mødes i Græsted kl. 9 og læsser plakater i baggagerummene så vi er klar til at hænge op kl. 12, hvor startskuddet går.
14/11. Kl. 9-13. Uffe Elbæk besøger Gribskov.
21/11. Premiere. Vores første kommunalvalg 
26/11. Boblevand til fejring af valget og tømning af baggagerum for de plakater, som vi har sørget for at pille ned igen inden.
13/12. Åbent bestyrelsesmøde, evt. kombineret med julehygge.

Glæder mig til vi ses
Thorbjørn

Kampagneforslag.pdf (1.2 MB)
Maud Margrethe Pedersen.pdf (420.6 KB)
phr_profil.pdf (76.8 KB)