Mærkesager til KV17 i Varde

Vi får besøg af Sebastian fra Landssekretariatet på mandag, hvor han hjælper os med at blive mere klar på mærkesagerne til KV17.

Vi bestræber os på at nå omkring alle politikområder i inspirationskataloget, som du finder i linket her:

Det kommer til at handle om: Socialpolitik, Sundhedspolitik, Beskæftigelsespolitik, Bylivspolitik, Politik for børnehaver og daginstitutioner, Folkeskolepolitik, Integrations- og flygtningepolitik, Iværksætteri- og erhvervspolitik, Miljø: Bæredygtig omstilling, Natur- og landbrugspolitik, Politik for land og by, Fritids- og kulturpolitik samt Ny politisk kultur.
Det er mange emner, og Sebastian vil facilitere mødet med sikker hånd, så lokalforeningerne her i sydvest bliver klædt på til at gå kommunalvalget i 2017 i møde.

Vi ved, det både er med kort varsel og midt i julemåneden, men vi håber, nogle af jer har tid og lyst til at komme til Varde og deltage. Selvom I ikke selv kan deltage, må I meget gøre andre medlemmer opmærksomme på, at vi meget gerne ser dem deltage.

Vi mødes kl. 19 i Dronningeværelset på Det gamle Rådhus, Torvet 3 i Varde og vi byder naturligvis på kaffe, te og varm kakao :slight_smile:

Giv gerne tovholder Carsten Sohl en melding på cssohl@gmail.com om, hvor mange I kommer.