Landsmøde udskudt til september


Kære medlem af Alternativet


I denne weekend skulle der have været udsendt en invitation til det planlagte Landsmøde 23.-24. maj. På baggrund af udmeldingerne fra regeringen og Sundhedsstyrelsen, må vi tage udgangspunkt i, at vi ikke kan forsamles så mange på det tidspunkt. Det er naturligvis rigtig ærgerligt, da vi havde glædet os til et landsmøde, hvor vi skulle mødes på tværs af alle kroge i Alternativet - med os selv på dagsordenen, men også til at mødes med gamle som nye venner og bekendte, grine, tale og danse.

Desværre forhindrer COVID-19 situationen dette på nuværende tidspunkt og efter lange overvejelser om den bedst mulige løsning, har vi besluttet, at Landsmødet i år flyttes til september 2020. I hører naturligvis nærmere om dette, når vi ved mere.

Der er ikke noget det er skidt, at det ikke er godt for noget, og i dette tilfælde giver det os mere tid til at kvalificere de debatter og diskussioner, vi skal have, sikre at vi vedtægtsmæssigt får sat den organisation vi ønsker, samt at få inddraget frivillige i at skabe rammerne.


Og apropos frivillige så har vi søsat vores frivilligstrategi og har opslået flere forskellige muligheder for at bidrage. På nuværende tidspunkt rækker vi målrettet ud efter specifikke kompetencer, men om kort tid vil vi lukke op for opslag, hvor man kan bidrage med inspiration, interesse og praktisk hjælp. Vi har valgt denne strategi af såvel lyst som nød. Vi mener at vores organisation har brug for, at vi indtænker reel medlemsinddragelse på mange flere niveauer, end vi tidligere har gjort, men med et reduceret sekretariat har vi også brug for hjælp fra jer.

Klik derfor ind på job- og opgavebørsen og se om der er noget du har lyst til at bidrage med. Siden opdateres løbende.

På siden er også de tre ledige stillinger opslået som du meget gerne må sende videre, hvis du kender nogle relevante ansøgere.

Det er hårde tider, vi står i, og mange er påvirkede af situationen på den ene eller anden måde. Vi ønsker jer hermed et godt helbred, og at I kommer gennem denne tid bedst muligt.

De grønneste hilsner
Hovedbestyrelsen

5 Synes om

Tak, en god beslutning :+1:t3:. Det har så stor værdi at mødes rigtigt - ikke bare digitalt. :green_heart:
Det vil være fint, hvis vi allerede nu kan få en præcis dato, så vi kan blokere datoen. Der bliver uden tvivl trængsel i kalenderen i efteråret med alle de udskudte arrangementer, der skal finde nye datoer.

4 Synes om

Kære Susanne.

Enig, og tak :slight_smile:

Vi arbejder på at kunne give en dato hurtigst muligt, men der er nogle forhold der skal falde på plads først. Men så hurtigt det lader sig gøre, meldes den ud.

Kh.

Bine/HB

1 Synes om

Øv. Så er der stor sandsynlighed for, at jeg slet ikke kan.

Jeg kunne forstå på Mads fra HB, at der var et par datoer i september, som ikke kunne lade sig gøre.

Hvilke?