Kom til åbent bestyrelsesmøde på tirsdag d. 30 januar!

Kære medlem af Alternativet på Nørrebro,

Vi håber, du er kommet godt igang med det nye år :green_heart:

Lige inden jul valgte vi vores repræsentant til Nørrebro Lokaludvalg. Valget faldt på Jonathan Ries, som også er medlem af bestyrelsen. Vores KV-kandidat Jonas Bach, som fik et rigtig flot valg med mange personlige stemmer, og medlem Stine Helles, som har været engageret i Kommunalvalget og senest medstiftet Kaffeklubben, blev valgt som hhv. 1. og 2. suppleant.

Vi er rigtig glade for det stærke hold i Lokaludvalget og satser på, at vi i løbet af året finder nogle gode strukturer for, hvordan vi kan samarbejde med vores medlemmer i Borgerrepræsentationen og medlemmer af Alternativet på Nørrebro om lokale sager i Nørrebro Lokaludvalg.

Netop samarbejdet omkring lokaludvalget bliver derfor et centralt punkt, når vi d. 30 januar afholder åbent bestyrelsesmøde, hvor alle interesserede inviteres til at være med.

Mødet starter kl. 19 og dagsordenen er vedhæftet. Send os en mail, så kvitterer vi med en adresse, så du ved hvor du skal hen :hugs:

Udover Lokaludvalget skal vi også i gang med at planlægge vores Årsmøde på Nørrebro. Vi håber, at nogle af jer har lyst til at være med til det.

Alt godt,
Bestyrelsen

BSmøde.30.01.18.docx (74.9 KB)