Kom med til åbent bestyrelsesmøde d. 30. januar!

Kære medlem af Alternativet Nørrebro,

Vi håber, du er kommet godt igang med det nye år :green_heart:

Lige inden jul valgte vi vores repræsentant til Nørrebro Lokaludvalg. Valget faldt på Jonathan Ries, som fra begyndelsen har været en drivkraft i det lokale arbejde. Jonas Slot, vores KV-kandidat, som modtog et rigtig flot valg med mange personlige stemmer, samt Stine Helles, som ligeledes var engageret i kommunalvalget og senest har medstiftet Kaffeklubben, blev valgt som hhv. 1. og 2. suppleant.

Du kan læse mere om de valgtes motivation og ideer i det vedhæftede referat fra valgmødet. Vi takker for det store engagement og ser frem til samarbejdet om lokale sager i Lokaludvalget.

Netop samarbejdet ml. medlemmer, bestyrelse, BR-repræsentanter og Alternativet Kbh omkring Lokaludvalget og Lokaludvalgets arbejdsgrupper, er på dagsordenen på tirsdag d. 30. januar, hvor vi inviterer alle medlemmer til åbent bestyrelsesmøde.

Mødet starter kl. 19 og dagsordenen er vedhæftet. Send en mail til os, så kvitterer vi med en adresse, så du ved hvor du skal hen :hugs:

Udover Lokaludvalget skal vi bla. også i gang med at planlægge vores Årsmøde på Nørrebro. Vi håber, at nogle af jer har lyst til at være med til det.

Vi ser frem til en hyggelig aften i godt selskab!

Alt godt,
Bestyrelsen

BSmøde.30.01.18.docx (74.9 KB)
Referat.valg.NLU.19.12.17.docx (101.6 KB)