Køge Å inviterer til oplæg og debat om bæredygtighed d. 1. marts

nyhedsbrev

(Lokalforening Køge) #1

Hej kære medlemmer af Køge Å,

vi tager tråden op fra visningen af filmen ‘I morgen’ og den efterfølgende borgersamtale og inviterer til endnu et arrangement om bæredygtighed. Denne gang skal vi inspireres af det helt lokale og det globale - af LOKALSAMFUND - OG FN’s VERDENSMÅL.

Arrangementet finder sted onsdag d. 1. marts klokken 19:00 - 21:30 i Det Grønne Hus, Vestergade 3C

Overalt på jorden viser lokalsamfund, at det er muligt at omstille til bo- og livsformer der er præget af høj livskvalitet, lav miljøbelastning og lokal udvikling. Ditlev Nissen fra virksomheden Levende Lokalsamfund fortæller om FN’s 17 verdensmål og om den omstilling der sker i øko- og lokalsamfund i Danmark og globalt.

Efter oplægget er der samtale om, hvad vi som borgere, lokalsamfund, virksomheder og partier i Køge Byråd, kan gøre for at omstille Køge til en resilient (modstandsdygtig) og bæredygtig kommune. Alle er velkomne!

TILMELDING: Hvis du ved du kommer. må du gerne sende en mail til koege@alternativet.dk.

SAMKØRSEL: Skriv (i mailen eller i her i begiveneheden) hvis du kan tilbyde eller ønsker samkørsel, så laver vi en plan for samkørsel.

Kalender - kommende arrangementer i lokalkredsen

Mandag d. 27. februar kl. 17:15 – 19:15: Åbent bestyrelsesmøde i Det Grønne Hus, dagsorden følger på Facebook

Onsdag d. 15. marts kl. 16:00 – 18:30: Åbent bestyrelsesmøde i Det Grønne Hus

Lørdag d. 1. april kl. 12-15: Medlemmer af Alternativet i Køge inviterer medborgere i Køge til suppeaftener / samtalemiddage om bæredygtighed i Køge. Vil du være vært så ring eller skriv :slight_smile: Invitation følger.

Lørdag d. 8. april kl. 14-17: Politisk visionsmøde - mærkesagerne tager form. Arrangementet vil tage udgangspunkt i et visionspolitisk spil. Mere information følger.

Søndag d. 7. maj kl. 11-16: Alternativet i Køges ordinære generalforsamling samt opstillingsmøde for folketings- og regionsrådskandidater.

Har du spørgsmål eller ideer kan du finde vores nye åbne Facebook side, kontakte bestyrelsens forkvinde Cecilie på tlf. 22 32 35 39 eller finde os på AlleOs