Kategoridefinition for Socialpolitik og Mønsterbrydning

[Erstat det første afsnit med en kort beskrivelse af din nye kategori. Denne tekst vises i området til valg af kategori, så prøv at holde den på under 200 tegn. Indtil du redigerer denne tekst eller opretter emner vil denne kategori ikke optræde på kategorisiden.]

Brug de følgende afsnit til en længere beskrivelse samt til at fastlægge retningslinjer eller regler for kategorien.

Nogle ting som du kan overveje i svarene nedenfor:

  • Hvad er kategorien beregnet til? Hvorfor skal folk vælge denne kategori til deres emne?

  • Hvordan er den anderledes end de andre kategorier vi allerede har?

  • Har vi behov for denne kategori?

  • Skal vi kombinere denne kategori med en anden kategori eller dele den op i flere kategorier?

1 Synes om

Lov-regel dansk borgerløn….

JAN H. KRONBORG·3. APRIL 2018

Med nu og her politik på 20. år fra og med Poul Nyrup Rasmussen (S) en formand og en statsminister. En dansk politik ift. delvis nedslidte ældre, ældre syge og… Og at lukke ned en god, lov-regel en efterløn mulighed år 1998 politikken Poul Nyrup Rasmussen Socialdemokratiet.

Lov-regel efterløn og politik, delvis nedslidte ældre, ældre syge og flere… Dvs. liberal konservaive politik, en privat opsparing gennem arbejde - liv 30 år eller flere, var så løsningen ift. delvis nedslidte ældre, ældre syge og flere… Politikken Socialdemokratiet med en politik privat forsikring og uden solidaritet, ordentlighed og en hjælp mennesker og borger.

Kronisk syge mennesker og borger på konttanthjælp, parkeret gennem flere år er og bliver, kommunal - politisk sylte-krukke, vi ikke kan være bekendt! Et godt rigt og ordentlig europæisk vestligt land tænker jeg. Kan vi IKKE gøre det lidt bedre end på 20. år liberal konservative politik og gerne nu ?

At Anders Fogh (V) og Pia Kjærsgården (DF), såå fortsatte en politik, politik liberal konservative med mindre til ældre, ældre syge og er en del af dansk politik på 20. år. Det er d…d. historie og velkendt. Velkendt og anerkendt politisk historie hr og fru Danmark, derfor: Lov-regel dansk borgerløn.