Invitation til to politiske møder i Storkreds Sjælland

Juli 2019

Til storkredsens medlemmer.

Jeg håber, I nyder sommerferien. Der ligger en stor politisk proces forude, og den skal I naturligvis have mulighed for at spille ind i. I det følgende får I derfor invitation til to politiske møder i storkredsen om ”politisk strategi” for Alternativet de kommende 4 år. Det første er arrangeret i direkte forbindelse til det arbejde der står for døren i POFO-regi.

Uffe Elbæk har rammesat emnet til bearbejdning i storkredse og herefter til beslutning i Politisk Forum. Derefter skal strategien udvikles på alle politiske niveauer i den kommende tid.

Vil du være med?

Første møde er et “Baglandsmøde for POFO” den 1. august (se invitation nedenfor) Tilmelding

Andet møde er den 2. september kl. 19-21 Tilmelding. Emnet er ”Kan penge være gode? Politisk økonomi i alternativt regi”.

Kom og deltag, kedeligt bliver det ikke,

Rasmus Hougaard fra “Gode Penge” kommer med et inspirationsindlæg, som skal hjælpe os med at afklare, om vi kan/vil formulere os anderledes/bedre på området? Hvorfor og med hvilken konsekvens?

Rasmus Nordquist deltager også og vil indlede og styre samtalen.

Mødested er ikke helt på plads i skrivende stund, men vil blive opdateret hurtigst muligt, så hold øje med eventkalenderen på AlleOs, hvor du også kan tilmelde dig.

Tilmelding dig til mødet 2/9 senest 15. august på Tilmeld eller til ruth.johnsen@alternativet.dk

Herunder er et link til lidt inspirationsmateriale til septembermødet. Det ene handler om økonomisk ulighed og er skrevet af Ramus Hougaard, 2019https://www.berlingske.dk/kommentarer/aegte-liberale-bekaemper-ulighed-i-stedet-for-at-beskytte-neo

Det andet er Josephine Focks kronik om balancesamfundet fra 2017 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/josephinefock/ECE10020095/saadan-skaber-vi-et-samfund-i-oekonomisk-groen-og-social-balance-fuldt-finansieret/

I november har jeg, Ruth, aftalt yderlige et møde med møde Uffe Elbæk og Rasmus Nordqvist om Alternativets strategiske politik og den videre udvikling. Dato endnu ikke fastsat. Mere herom senere.

Husk også at sætte kryds i kalenderen d. 26/10 hvor Alternativet afholder medlemsmøde på tværs af landet. Mere om det når alle er landet efter en velfortjent sommerferie.

God sommer

Ruth Johnsen, I samarbejde med Jakob Jespersen og Storkreds Sjællands bestyrelse

1. aug. politisk strategi.docx (417.9 KB)

Alt hvad der gøres til strategi ender galt.