Indkaldelse til Årsmøde i Å København + Nytårstale fra Franciska Rosenkilde

Kære medlemmer i Alternativet København.

Vi ved, at vi går en travl og vigtig tid i møde for Alternativet, hvor vi bl.a. skal vælge ny politisk leder. Vi vil gerne takke Uffe Elbæk for den fantastiske indsats han har gjort for Alternativet, og vi håber samtidigt at I alle vil deltage i den demokratiske proces med at vælge en ny politisk leder. I kan læse om processen her: https://alternativet.dk/nyheder/blog/proces-valg-af-ny-politisk-leder.

Selvom der skal vælges ny politisk leder, kan vi dog ikke sætte Alternativet København på pause. Vi indkalder derfor til årsmøde i Alternativet København i dette nyhedsbrev - et årsmøde som på mange måder kommer til at se frem mod det vigtige kommunalvalg i 2021. Derudover har vores Kultur- og Fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde, lavet en lille nytårshilsen til alle jer medlemmer.

INDKALDELSE TIL ÅRSMØDE

Bestyrelsen i kommuneforeningen for Alternativet København indkalder hermed til årsmøde d. 8/2 kl. 11-15. Det bliver et vigtigt årsmøde, hvor vi bl.a. skal vælge en bestyrelse, som skal arbejde meget med hele kommunalvalgsprocessen.

Ønsker du at stille op til bestyrelsen, så skal du udfylde dette skema: Opstillingsgrundlag.docx (214.5 KB) , og sende senest d. 11/1

Meget mere information kan ses på dette indkaldelsesdokument: Indkaldelse-årsmøde2020.pdf (74.0 KB)

Tilmelding sker på alleos: https://alleos.alternativet.dk/events/view/4021

Derudover igangsætter vi nu vores jagt på at finde en masse frivillige, som gerne vil arbejde med kommunalvalget. Du kan udfylde dette skema: skema til frivillige_2020.docx (214.6 KB) og sende til kbh@alternativet.dk, hvis du ønsker at være frivillig.

Vi håber, at I vil prioritere det vigtige årsmøde. Hvem ved - måske kommer den nye politiske leder forbi.

NYTÅRSHILSEN

Franciska Rosenkilde har en nytårshilsen til os alle, hvor hun kort fortæller om det år, som er gået. Et år, hvor Alternativet har gjort mange markante aftryk på Københavns Rådhus.

Videoen kan også ses på dette link:
https://www.youtube.com/watch?v=JMnpCBDLBWo

Referater fra vores bestyrelsesmøder og andre relevante dokumenter er samlet her:
https://dialog.alternativet.dk/t/dokumenter-fra-alternativet-kobenhavn/3489

Med de ord vil vi gerne ønske jer et rigtigt godt nytår. Tak for året der er gået, tak fordi I læser med, og især tak til alle jer medlemmer som på den ene eller anden måde har været aktive i Alternativet København. Vi glæder os til næste år.

Nytårshilsenere fra
Bestyrelsen i Alternativet Københavns kommuneforening.