Giv os dit input til sommergruppemødet

Herunder kan du som medlem af Storkreds Midt- og Vestjylland svare dette indlæg med dit bud på din proaktive målsætning. Vi vil bede dig skrive to-tre linjer om, hvad du, når kommunalvalget bliver udskrevet, allerhelst vil sige om vores parti og organisation, samt hvad du er mest stolt over, at vi er nået frem til.

På Sommergruppemødet arbejder vi alle forslagene sammen til én proaktiv målsætning, som skal geare Alternativet optimalt til kommunalvalget.

Sidste frist for indsendelse er torsdag d. 27.08.2020. Herefter tager din storkredsrepræsentant de 3-5 mest populære forslag med til Alternativets sommergruppemøde. Her koges forslagene sammen til én proaktiv målsætning for Alternativet.

Blandt de indkomne forslag trækker vi lod om en gratis billet med overnatning til landsmødet i Odense 26.-27. september.

Jeg er stolt af at være med i Alternativet, fordi, det er lykkedes at brede vores nationale politik ud til kommuner og regioner, fordi vi stadigvæk har folketingets grønne førertrøje på, fordi vi er et socialt retfærdigt parti, og fordi vore konflikter er på vej til at blive erstattet af trivsel. Kærlighed, frihed og balance.

2 Likes

Dette emne blev automatisk lukket efter 6 dage. Nye svar er ikke længere tilladt.