Giv os dit input til sommergruppemødet

Herunder kan du som medlem af Storkreds København svare dette indlæg med dit bud på din proaktive målsætning. Vi vil bede dig skrive to-tre linjer om, hvad du, når kommunalvalget bliver udskrevet, allerhelst vil sige om vores parti og organisation, samt hvad du er mest stolt over, at vi er nået frem til.

På Sommergruppemødet arbejder vi alle forslagene sammen til én proaktiv målsætning, som skal geare Alternativet optimalt til kommunalvalget.

Sidste frist for indsendelse er torsdag d. 27.08.2020. Herefter tager din storkredsrepræsentant de 3-5 mest populære forslag med til Alternativets sommergruppemøde. Her koges forslagene sammen til én proaktiv målsætning for Alternativet.

Blandt de indkomne forslag trækker vi lod om en gratis billet med overnatning til landsmødet i Odense 26.-27. september.

Hej
Jeg er stolt af Alternativet, da vi arbejder på at gøre Danmark til verdens forgangsland, når det handler om klima og miljø, derudover skaber vi rammerne for at alle borger får et sundt og meningsfyldt liv med fællesskab.
Kh.
Marianne Raadshøj

1 Like

Jeg er mest stolt af at vi har en socialpolitik der er empatisk og omsorgsfyld
uden at bygge på socialisme. Det er en politik der giver frihed til at gøre, hvad der er bedst for den enkle menneske ikke hvad der er bedst for et kunstigt system.

1 Like

Jeg er mest stolt af at med i Alternativet fordi vi laver bæredygtig politik, både for det enkelte menneske, for fællesskabet og for planeten, at vi udvikler denne politik på en demokratisk måde, der lytter til eksperter, interessenter og andre der har noget relevant at byde ind med og at vi dermed allerede er i fuld gang med lokalt og nationalt at skabe nye tanker, ny politisk kultur og nye, bæredygtige resultater.

1 Like

Dette emne blev automatisk lukket efter 6 dage. Nye svar er ikke længere tilladt.