Giv os dit input til sommergruppemødet

Herunder kan du som medlem af Storkreds København svare dette indlæg med dit bud på din proaktive målsætning. Vi vil bede dig skrive to-tre linjer om, hvad du, når kommunalvalget bliver udskrevet, allerhelst vil sige om vores parti og organisation, samt hvad du er mest stolt over, at vi er nået frem til.

På Sommergruppemødet arbejder vi alle forslagene sammen til én proaktiv målsætning, som skal geare Alternativet optimalt til kommunalvalget.

Sidste frist for indsendelse er torsdag d. 27.08.2020. Herefter tager din storkredsrepræsentant de 3-5 mest populære forslag med til Alternativets sommergruppemøde. Her koges forslagene sammen til én proaktiv målsætning for Alternativet.

Blandt de indkomne forslag trækker vi lod om en gratis billet med overnatning til landsmødet i Odense 26.-27. september.

Regenerativt landbrug bør være Alternativets forslag til løsning af landbrugets CO2 udledning.
Med denne dyrkningsmetode løses også kvælstofudledning til omgivelserne og pestcidproblemet… Dyrene gøder direkte på marken . Høj dyrevelfærd giver høj frugtbarhed.
Hvorfor kendes denne dyrkningform ikke i Danmark ?
Svar: Fordi industrien ikke tjener på denne form for landbrug.
De lave omkostninger ved denne dyrkningsmetode giver også unge landmænd mulighed for at komme ind i erhvervet og tjene penge.

CO2 afgift skal indføres hurtigst muligt.

1 Synes om

Dette emne blev automatisk lukket efter 6 dage. Nye svar er ikke længere tilladt.