Giv os dit input til sommergruppemødet

Herunder kan du som medlem af Storkreds Københavns Omegn svare dette indlæg med dit bud på din proaktive målsætning. Vi vil bede dig skrive to-tre linjer om, hvad du, når kommunalvalget bliver udskrevet, allerhelst vil sige om vores parti og organisation, samt hvad du er mest stolt over, at vi er nået frem til.

På Sommergruppemødet arbejder vi alle forslagene sammen til én proaktiv målsætning, som skal geare Alternativet optimalt til kommunalvalget.

Sidste frist for indsendelse er torsdag d. 27.08.2020. Herefter tager din storkredsrepræsentant de 3-5 mest populære forslag med til Alternativets sommergruppemøde. Her koges forslagene sammen til én proaktiv målsætning for Alternativet.

Blandt de indkomne forslag trækker vi lod om en gratis billet med overnatning til landsmødet i Odense 26.-27. september.

Jeg er stolt af at være med i Alternativet fordi vi vil vende jobcentret på hovedet og droppe kontroltyraniet og vise tillid til vore ledige medborgere. Vi tror på at alle har lyst til at gøre brug af deres evner og bidrage til samfundet.

2 Likes

Jeg er stolt af at være med i Alternativet, fordi vi har en faktabaseret politik. For eksempel er det et faktum, at der er grænser for vækst. At vi mennesker ikke bliver lykkelige af rigdom og storforbrug. At en kortere arbejdsuge vil reducere arbejdsløsheden. Samt at den globale opvarmning er det største problem, vort samfund står overfor på langt sigt.

1 Like

Jeg er stolt af at være med i Alternativet, fordi Å op til kommunalvalget har iværksat en grundig proces, der på bedst mulige vis sikrer, at de opstillede kandidater er dedikeret til partiet, partiprogrammet og Å’s medlemsdemokrati, og ikke har en egocentrisk lykkeridder eller partihopper i maven.

1 Like

Jeg er stolt over, at Alternativet har fået gjort den grønne omstilling til en politisk mærkesag for stort set alle poltiske partier. Det skal vi udnytte frem mod KV/RV21. Vi skal sammen med de aktive sociale- og miljøbevægelser vise, hvordan den grønne omstilling med vægt på de tre bundlinjer kan ske lokalt og regionalt.

1 Like

Oplægget var ikke fra KOS, men fra Jacob Munk

Dette emne blev automatisk lukket efter 6 dage. Nye svar er ikke længere tilladt.