Giv os dit bud på sommergruppemødet

Herunder kan du som medlem af Storkreds Østjylland svare dette indlæg med dit bud på din proaktive målsætning. Vi vil bede dig skrive to-tre linjer om, hvad du, når kommunalvalget bliver udskrevet, allerhelst vil sige om vores parti og organisation, samt hvad du er mest stolt over, at vi er nået frem til.

På Sommergruppemødet arbejder vi alle forslagene sammen til én proaktiv målsætning, som skal geare Alternativet optimalt til kommunalvalget.

Sidste frist for indsendelse er torsdag d. 27.08.2020. Herefter tager din storkredsrepræsentant de 3-5 mest populære forslag med til Alternativets sommergruppemøde. Her koges forslagene sammen til én proaktiv målsætning for Alternativet.

Blandt de indkomne forslag trækker vi lod om en gratis billet med overnatning til landsmødet i Odense 26.-27. september.

1 Like

Alternativet er Danmarks mest borger inddragende parti og vi arbejder for at din kommune bliver grøn, bæredygtig og klimaneutral. Vi arbejder for mangfoldighed både for mennesker og dyr. Jeg er stolt over de mange gode kommunale resultater vore folkevalgte har opnået fra Fanø, over Skanderborg til København.

3 Likes

Vi er et godt stykke foran andre partier på digital udvikling af en politisk platform.
Der er en åbenhed for diskutere alting åbent, ærligt og venligt.
Det eneste parti der reelt sætter klima tilpas højt på dagsordenen og sætter handling bag de pæne ord.

1 Like

Alternativet står for et alternativ til det eksisterende. Vi vil ikke bare småjustere hist og her. Det handler om de store linjer, og så skal borgerne inddrages.
Vi vil være de grønneste, når det handler om at få mere natur ind i byen, samt bilerne ud af byen, ligesom vi vil være grømmest, når det handler om bæredygtigt byggeri og offentlig transport.
Vi vil være de mest progressive i forhold til økonomi - blandt andet i ved at støtte lokalt iværksætteri og arbejde for lokale valutaer.
Vi vil være mest socialt ansvarlige, og sikre sammemhængskraften lokalt, blandt andet ved at lave gode og veldokumenterede indsatser samt forsøge at genoprette tilliden til de offentlige myndigheder.

1 Like

Jeg er stolt af at være med i Alternativet, fordi vi går efter løsninger, der fungerer både på den korte og den lange bane, og vi ikke er bange for at tage livtag med gamle måder at gøre tingene på.

Alternativet er en frihedsbevægelse, som ønsker mindre stat, mere samfund. Frihed til naturen og frihed for naturen. Frihed til trivsel. Frihed fra præstationspres. Frihed til at realisere ideer og bidrage til en bæredygtig fremtid.

1 Like

Jeg er stolt over at være medlem af Alternativet, fordi vi tager seriøst, at vi er må finde en ny måde at tænke samfund, fællesskab og demokrati på, for rent faktisk at kunne indfri de potentialer der er tilstede. At vi ikke nøjes med små-justeringer og lappeløsninger, men har for øje at helt grundlæggende at ændre samfundsvilkårene for, at vi kan leve gode liv i balance med vores omgivelser.

Jeg er stolt over at være medlem af Alternativet, fordi vi er de eneste som har fattet, at økonomi alene ikke kan bruges til at nå til de rigtige politiske beslutninger. Klima, biodiversitet, bred demokratisk deltagelse o.s.v. skal inddrages på lige fod med økonomien. Det bedste liv opnås ikke ved kortsigtet optimering af borgernes økonomiske ressourser.

2 Likes

Søren Frandsen, Medlem

1 Like

Dette emne blev automatisk lukket efter 6 dage. Nye svar er ikke længere tilladt.