Giv os dit bud på sommergruppemødet

Herunder kan du som medlem af Storkreds Nordjylland svare dette indlæg med dit bud på din proaktive målsætning. Vi vil bede dig skrive to-tre linjer om, hvad du, når kommunalvalget bliver udskrevet, allerhelst vil sige om vores parti og organisation, samt hvad du er mest stolt over, at vi er nået frem til.

På Sommergruppemødet arbejder vi alle forslagene sammen til én proaktiv målsætning, som skal geare Alternativet optimalt til kommunalvalget.

Sidste frist for indsendelse er torsdag d. 27.08.2020. Herefter tager din storkredsrepræsentant de 3-5 mest populære forslag med til Alternativets sommergruppemøde. Her koges forslagene sammen til én proaktiv målsætning for Alternativet.

Blandt de indkomne forslag trækker vi lod om en gratis billet med overnatning til landsmødet i Odense 26.-27. september.

Det mest demokratiske parti i Danmark. Der har, vil arbejde for mere demokrati.

1 Like

Jeg er stolt af at være med i Alternativet, fordi:

:green_heart: vi har fokus på bedre vilkår, ikke bare for mennesker, men for alle levende væsener og naturen på væres fælles planet.

:green_heart: vi vil sætte mennesker, dyr og naturen FRI, og skabe gode liv for alle.

:green_heart: vi har en ansvarlig, ærlig og gennemsigtig politik og ordentlighed i det politiske arbejde - vi har ny politisk kultur.

:green_heart: vi har ægte medlemsdemokrati, masser af indflydelse og et supergodt fundament for at være politisk aktiv.

1 Like

Jeg er stolt over at være med i Alternativet, fordi jeg elsker vores fortælling om at friheden og tilliden går arm i arm.

2 Likes

Dette emne blev automatisk lukket efter 6 dage. Nye svar er ikke længere tilladt.