Er Alternativet alternativt?

Er Alternativet alternativt?
Alternativet vil sende danske soldater til Mali i Afrika for at forsvare Frankrigs ret til billigt uran. Og kalder dette for “at forsvare freden”, selvom der aldrig har været fred i Mali, landets grænser er med vilje lavet sådan af Frankrig sådan for at forhindre skabelsen af levedygtige stater i Afrika. En alternativ løsning var at skabe nye levedygtige stater.
Alternativet vil spare på kulturen, og skære 35 millioner på det tekniske personale på det kongelige teater, som er så dyrt fordi at der aldrig er investeret i de tekniske installationer, eksempel: Bare sådan en detalje så er der en blankslidt skråbjælke, som betyder at alting skal løftes uden om fordi der ikke er penge til at undersøge om den kunne fjernes, eller om den overhoved har en funktion. Dels er alt hånddrevet som i 1880erne. en alternativ løsning var at vælge om man ville ombygge teatret så det blev moderne, eller lukke det helt.
Alternativet vil fjerne retsforbeholdet, fordi EU har sikret freden i Europa siden anden verdenskrig. Der er bare ingen sammenhæng med freden i Europa og retsforbeholdet (foruden at EU skabte borgerkrigen i Jugoslavien og deltager i borgerkrigen i Ukraine).

2 Likes