Den lille skarpe til aftenkaffen d. 33. marts 2017

#Regionsrådsvalg 2017
Storkreds København vil sammen med de tre andre storkredse, arbejde på en samarbejdsaftale omhandlende RV17. Storkreds København tillægger det stor betydning, at kandidatopstillingsmødet afholdes inden Vores Folkemøde således at regionsrådskandidaterne kan bruge folkemødet til at gøre sig kendte på lige fod med folketings- og byrådskandidaterne, samtidig med at alle kandidater arbejder for at gøre Vores Folkemøde til en god oplevelse for alle.
Der vil kommer mere information når samarbejdsaftalen er på plads.

#Ekstraordinær generalforsamling i Kommuneforening Kbh
Alle 18 kandidater til kommunalvalget i København er nu blevet valgt af jer medlemmer og ordførerskaberne er fordelt af kandidaterne.
Se fordelingen her Link: Invitation til ekstraordinært årsmøde, FEST og lidt om ordførerskaber
Tilbage er det formelle valg af en spidskandidat samt placeringen af de øvrige 17 kandidater på Alternativet Kommuneforening Københavns kandidatliste til kommunalvalget d. 21. november 2017.
Bestyrelsen for Kommuneforeningen har besluttet at markere dette under festlige rammer, der skal sende omverdenen et klart signal om, at vi nu er megaklar og glæder os til at føre den mest engagerende, positive og ambitiøse valgkampagne i København.
Dette vil alt sammen ske ved et ekstraordinært årsmøde med efterfølgende fest den 31. marts kl.17.30, som DU sammen med de øvrige ca. 3200 medlemmer hermed er inviteret til.

Dagsorden
Valg af dirigent
Valg af stemmetællere og referent
Afstemning om et samlet forslag til spidskandidat og kandidatliste
Evt.

Efter det ekstraordinære årsmøde begynder kick off-festen og dørene bliver åbnet for alle. Her skal det fejres, at vores kloge og modige kandidater for alvor trækker i arbejdstøjet.

Tilmeld dig på AlleOs, hvor du også kan læse mere om eventet.

#Kom til Vær Med Møde

Hvis du overvejer at blive frivillig ved Alternativet i Storkreds København er dette en oplagt mulighed for at skabe overblik over de forskellige tilbud.

Kom til ‘Vær Med Møde’ og opdag, hvad der sker i Alternativet København i disse tider –
eller kom og del din idé, din aktivitet eller dit projekt!
Det er din mulighed for at komme og opdage samt få overblik over Alternativets aktiviteter i København. Du kan også selv blive inspireret til at deltage – eller du kan komme og fortælle om det projekt, du deltager i!

Mødet finder sted torsdag den 30. marts kl. 19:00-21:00

Om ‘Vær Med Møderne’:
Møderne skal samle de aktive grupper i Alternativet i København. Formålet er at få delt viden om de aktiviteter og projekter, der er i gang. På den måde kan vi skabe overblik, gennemsigtighed og inspiration! Så hvis du repræsenterer en gruppe, så sørg for at sende dig selv, eller en anden fra gruppen:-)

Vi vil opfordre ALLE, der er en del af et projekt eller aktivitet, til at komme og præsentere deres projekt – eller bare hvis man har lyst til at starte sit helt eget.

Læs mere om formatet og eventet her AlleOs // Alternativet

#Politisk Laboratorie om fattigdom i København

København er kommet på endnu en top ti-liste – over de dyreste byer i verden. Og den kan vi også være stolte af – for den siger måske noget om, at vi har en værdifuld og fantastisk by.
Det betyder så måske også, at København er en af de top ti sværeste byer at være fattig i.

Derfor er vores spørgsmål:
Hvordan gør vi det nemmere & federe at være fattig i København?
Hvordan gør vi det sjovere og mere fornøjeligt at være fattig i København?

Eventet finder sted den 2. april på Sønder Boulevard 81, 1720 København
Du kan læse mere her: Federe, Fornøjelig Fattigdom

#Åben idéudvikling - i Alternativet København

Nu nærmer vi os stille og roligt 1. maj og vores skønne Ungenetværk har taget ansvaret for at udvikle ideer til, hvordan Alternativet bedst muligt kan deltage.
Kom og vær med til planlægningen af, hvad Alternativet København skal lave, på Arbejdernes Kampdag, d. 1. Maj.
Mødet bliver holdt i lokalet Ydmyghed på adressen Åbenrå 33.
Det er en åben idéudvikling og alle er velkomne. Unge som ældre. Nye som gamle.
Der vil være te og kaffe, og måske lidt kage til.

Du kan tilmelde dig og læse program m.m. via dette link:

#Med tillid skal land bygges

Nu er planlægningen til Vores Folkemøde godt i gang. Idéen bag Vores Folkemøde er at skabe en uge sprængfyldt med demokratiske samtaler, aktivisme og møder med jeres lokalsamfund. En uge, hvor entreprenørskab, networking og demokrati møder hinanden i kærlig forening lige der, hvor I er. Det demokratiske engagement skal vækkes lokalt med god hjælp fra vores spirende bevægelse.

Vores Folkemøde finder sted i perioden 31. maj – 04. juni med demokratiske aktiviteter overalt i Danmark. I København bliver temaet ‘Tillid’.

Der kommer mere information senere.

Få noget med i den lille skarpe
hvis du fremover gerne vil have noget med i Den Lille Skarpe kan du skrive til Storkredsens Kommunikationsteam på mail: storkreds.kbh@alternativet.dk