August nyhedsbrev fra Alternativet Lyngby-Taarbæk

Kære Medlemmer

Jeg håber i har nydt ferien lige så meget som os! Men nu er vi tilbage og det bliver spændende at arbejde videre med projekt Alternativet Lyngby-Taarbæk. Inden vi gik på ferie fik vi vedtaget en arbejdsplan frem mod kommunalvalget 2017 og den vil vi arbejde videre med. Vi har blandt andet vedtaget en process for hvordan det lokalpolitiske program skal blive til. Arbejdet er allerede godt i gang, da den kommende POLA kommer til at danne grobund for et miljø afsnit. I vil også se at der er en del poster der er ubesatte, så vi håber der måske er nogen af jer derude som vil indgå i arbejdet.

POLA
På lørdag d. 20/8 kl 11-15 holder vi POLA om Grøn Udvikling i Lyngby Taarbæk. Hvis du gerne vil med og endnu ikke har tilmeldt dig, så læs mere her.

Åbent bestyrelsesmøde
På mandag d. 22/8 kl 19-21 holder vi åbent bestyrelsesmøde. Mødet foregår i frivillighuset på Rustenborgvej 2A i stuen. På mødet skal vi blandt andet have fundet en KV17 koordinator som skal være vores talerør til resten af forening i arbejdet op til kommunalvalget. Hvis det kunne være dig, så kom frisk, eller skriv til os og hør nærmere på lyngby.taarbaek@alternativet.dk. Den fulde dagsorden findes her.

Glade Sommerhilsner
Mette Bjerg Mortensen