Alternativet i Køge - Nyhedsbrev nr. 2 - Marts 2018

GOD PÅSKE FRA ALTERNATIVET I KØGE

Kære medlem af Alternativet i Køge

Hermed en lille påskehilsen til jer alle. Spæde forårstegn viser sig i disse dage. Som dette nyhedsbrev forfattes kigger solens stråler i ad vinduet. Påskedagene tegner dog til at bliver lidt koldere. Men lad os være optimistiske for forårets komme :slight_smile:

God påske!


FLERE VED (OG KAN) MERE …

I bestyrelsen for Alternativet i Køge vil vi rigtig gerne i dialog med flere af jer medlemmer. Vores lokalforening i Køge drives i dag af en lille engageret “kerne”, og vi har naturligvis masser af tanker og visioner for vores lokale, politiske fællesskab. For selvom vi i Alternativet er nye, få og små (og pt. sidder udenfor Byrådet i Køge), så fejler vores politiske ambitioner ingenting!

Men skal vi lykkes med at gøre en lokal forskel, så vil vi gerne dybere ned og nå længere ud. Det er hér, at I som medlemmer kommer ind i billedet.

Hver især besidder vi på forskellig vis indsigt, kompetencer, viden, erfaring, idéer og udsyn. Vi bor forskellige steder i Køge Kommune, og vi er på forskellig vis i berøring med kommunen i hver vores hverdag. Ved at kombinere “alt det vi ved og kender til”, så er vi i bestyrelsen overbeviste om, at vi på sigt kan nå nye højder og gøre en mærkbar forskel her i Køge. Dén viden og dén erfaring vil vi gerne bringe i spil.

Derfor vil vi fra bestyrelsens side gerne opfordre alle medlemmer af Alternativet i Køge til at sende os en mail på koege@alternativet.dk og fortælle lidt om dig selv, og hvordan du tror, at du måske kunne bidrage i Alternativet i Køge. Ja, hvis du altså har tid og lyst. Og lidt har også ret uanset om du om har interesse i lokal politikudvikling, fællesskabs-skabende aktiviteter eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at høre fra dig!

På bestyrelsens vegne

Peter Kjær Hansen
Forperson for Alternativet i Køge


RUNDVISNING PÅ CHRISTIANSBORG OG PÅ DEN GRØNNE GANG

Onsdag den 4. april tager Alternativet i Køge på tur til Christiansborg til en rundvisning i ”magtens centrum” og i Alternativets politiske ”maskinrum”, Den Grønne Gang.

Aftenens vært/guide er politisk ordfører for Alternativet, Caroline Magdalene Maier.

Der er foreløbig reserveret 10 pladser til medlemmer af Alternativet i Køge. Læs mere og tilmeld dig her.

Vi arrangerer fælleskørsel fra Køge/Ølby. Forventet afgang kl. ca. 17:45, hjemkomst kl. ca. 22:00.